0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya kizlar 6ayindan sonra geceleri sürekli. 2saatte 1.yada 1saatte 1 uyaniyor..1yasina girdi bu böyle hala devam ediyo. Emiyo yatiyo. Açmı kaliyo diye düşündüm ama mesela dun yedirdim yemegini ve emzirdim yatti. Gene ayni sekil uyanmalar. Ve saat kacta yatarsa yatsin. İster erken ister geç. 6bucukta ayakta oluyoruz. Haliyle uyku duzenim berbat oluyo ve asabi bi insana dönüştüm. Sizinkiler de boylemi ya

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun cnm
tarafından
Nezmaan düzene girecek bu ya
tarafından
İnşallah en kısa zamanda girer cnm
-Reklam-
+1 oy
tarafından
11 aylık kaçta yatarsa yatsın en geç 7 de ayakta en erken 6 kalkiyor. Ama akşam erken yatar. Yatmadan mama yemiyor. Biberondan da içmediği için 3 saatte bir emiyor 
tarafından
Aşırı yipraniyorum. 6bucuk oldumu kalkiyo. Geceleri cok sık uyaniyor ya
tarafından
Benim ki açlıktan uyanıyor. Kaç senedir uyku düzenim yok zaten en fazla 4 saat uyuyorumm alistim o yüzden
tarafından
Bizimki uyaniyo emiyo, emmek istiyo hemen yatiyo,zor oluyor ya
tarafından
Bir yaşında aliskanlik olmustur. Emmek istediği zaman yatırmaya çalış
0 oy
(14,155 puan) tarafından
17 aylık oğlum 7 8 aylıktan beri 6 da uyaniyor daha geç uyandığını saysam 5 parmağımı geçmez. Gece de 1bucuk saaatte bir uyaniyordu bir gece cicibebe süt verdim şimdi daha az uyaniyor.
(14,155 puan) tarafından
Bende emziriyorum mamada veriyordum 10 aylıkken reddetti mecbur kaldım süt cicibebe vermeye çok şükür bir sorun yaşamadık
tarafından
Cok şükür de bizimkisine nasil bi çözüm bulacam bilmiyorum. Bigun denedim hafif cok cok açık cayla verdim icmedi
(14,155 puan) tarafından
Sütle dene bı sen
tarafından
1yasina girdi acaba verilirmi ki. Alerjisi vs felan yok
(14,155 puan) tarafından
1 yaştan sonra veriliyor diye biliyorum ama başta sulandırıp versen iyi olur ağır gelmez ben 1 ay kadar sulandırıp verdim sonra su katmadan verdim
0 oy
(14,929 puan) tarafından
Sabah 5.30 da uyandı bugün 16 aylık daha düzelmedi niye bilmiyom
tarafından
Sık sık uyanıyor mu geceleri
(14,929 puan) tarafından
Aboowww kız uyanmak ne kelime iki dk uyusa bende şükür edecm
tarafından
Kiz  bu yüzden ikinci çocugu hayal bile edemiyorum, nasil duzene girecek bilmiyorum ya
0 oy
tarafından
13 aylık bazen 4.5 saat uyuyor gece bazen 2 saate bi kalkar, bugün sabah 5 de kalktı zor zahmet tekrar uyuttum i de kalktı 11.30 yatmıştı bi gün saat 10 da kalktı  değişiyor gününe göre 
tarafından
Keske bi 4-5saat uyusa bizimki. Gormedim daha ogunleri yaa
tarafından
Keşke hergun öyle olsa, 2 saate bi emmeye kalkıyor emzirip geri yerine yatırıyorum geri uyanıyor hemen yine emziriyom bi saat .s
tarafından
Kiz seda aynen öyleyiz valla
0 oy
tarafından
Maşallah benim oğlanın uyku düzeni çok iyi akşam 8 de gece uykusuna grçiyor gece genelde 1 kez uyanıyor ve sabah 8 dedimmi uyanıyor yanında yatmaya devam edersem ben kalkana kadar uyuyur miniğim 17 aylık hiç uyku sorunj yaşamadım.  Ve bunu da şuna bağlıyorum doğduğu günden beri hiç uyandırmadım ilk 1 hafta hariç ne zaman uyanırsa o zaman besledim 
tarafından
Kiz aslinda bende nezaman uyanirss ozaman besledimde. 6aylik olduktan sonra huy degistirdi ve böyle oldu. Acaba kokumami alışık ondanmi sık sık uyaniyo cozemedim ki bu kızı
0 oy
(371 puan) tarafından
11 aylık sekizinci aydan sonra bozuldu herşey ben ne zaman kalkarsam o zamana kadar yatardı şimdi maalesef yedi de ayaktayız yedi de kalkmaya da razıyım en azından gece uyuyabilsek biraz saat başı kalkıyor sebepsizce ağlıyor uyuyor tekrar ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım doymuyor desem alakası yok saat 9 da uyuturum karnını doyurup biberon almıyor mama versem perişan haldeyim
tarafından
Kiz ayni durumdayim ya. Valla gece yatsa bari insanin felegi şaşıyor ya
0 oy
(811 puan) tarafından
Belki bir düzeni vsrdir cnm ona alışkın demekki bnim oğlum 1 yaşında bir düzen tutturdu asla şaşmaz 7 buçuk ta uyanırız net saat ben 15 dk önce kalkıp kahvaltısni hazırlarım 2 yaşında şuan 3  ay geçiyor yaşını isreese 2 de uyusun gece hep o saatte kalkar 
tarafından
Neguzel valla yaa
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Gece beslenmesini kesme zamanınız gelmiş kuzum keyfine kalkıyor yoksa acıkıp da uyanması zor aslında
tarafından
Geceleri
(1,698 puan) tarafından
Tamam işte onu diyorum gece kalkıp emmesine gerek yok aslında çünkü uyuyabilse emme ihtiyacı olmicak. Zaten doymak için de emmiyor fark ettiysen. Aç olan çocuk ağlar yani o seni binevi emzik etmiş artık :)) akşam yatmadan 1 saat önce yemek yedir uyutmadan önce de güzelce emzir. Gece kalkınca su ver biraz oyala geri uyutmaya çalış artık uykusunun bu kadar bölünmesi iyi değil cnm
tarafından
Hem ona hem bize yazik ya. Mahvoluyoruz. Deneyecem canim dediklerini
(1,698 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Ben 9 aylıkken kestim gece beslenmesini. 14 aylıkken de memeyi kendi bıraktı zaten istekli emen bi çocuk değildi gündüzleri ama gece zorlanıyordum. Rahat edersin endişen olmasın artık meme onun için ara öğün zaten
tarafından
Kiz ama benimki meme olmadan asla yatmiyo
0 oy
(2,415 puan) tarafından
Bebeğim 7,5 aylık hemen hemen anlattığınız gibi. Uzun süreli uykuya hasretim
tarafından
Cok hasretim valla cnm
0 oy
tarafından
Gene seninki emiyo cnm ondan kalkıyo benimki mama yediği halde kalkıyo allah ysrdımcımz olsn
tarafından
Amin amin canım ya
0 oy
(2,596 puan) tarafından
4 gün sonra 15 aylık olacak oğlum emmiyor mama içinde değil sırf su için uyanıyor ve dediğin gibi kaçta yatarsa yatsın 6-7 kalkış o yüzden madem erken kalkıyor bende erken yatırmya çalışıyorum tabi bazen iki uyku uyuyor gece çok geçe kalıyor uyku saati ama inanin bunu bende merak ediyorum çok yoruldum artık gece düzgün uyku yok gündüz işe gel akşam aynı tempo artık yer ayaklarımın altından kayıyor sanki 
tarafından
Insan sersem oluyo, asabi oluyo. Hırçınlasiyorum sabahlari, eşimle didisiyorum bu sefer:)
(2,596 puan) tarafından
kesinlikle öyle çünkü uykusuz ve yorgun oluruz artık vertigoya çeviricek diye korkuyorum baş dönmesi yapıyor gözlerim ağrıyor.. didişmeyin didişmeyin akşam geldiğinde olmadı 1 2 saat yatıp uyuyun
tarafından
Kiz bendede bi huy var, gündüzleri kizim yattığında mesela yatabilirim ama uyuyamıyorum, bende anormalim ya :)))
(2,596 puan) tarafından
ya canım o bile yeter en azından vücudun dinlenir bende oda yok valla bende gündüz uyuyamıyorum bide benim oğlum öyle gündüz uykusunda da deliksiz değil:))
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Kızım daha 2 aylık ama ne uyuduğu belli ne uyandığı valla küçük bebek daha çok uyur diyolar yok uyumuyo sabah 4-5 dedi mi uyanık gün içinde yine uyanik nasıl uyumadan buyicek bu kız bende bilmiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun canım 
tarafından
Ya bide gece deliksiz uyumaya basladigi donemlere girdi diye yazmiyomu nette, deli oluyorum, niye benim kiz deliksiz uyumuyor :)
(3,503 puan) tarafından
Valla ya net yalan söylüyor ya bizimkiler de bı sorun var bacım ben anlamadım:D
0 oy
(2,263 puan) tarafından

Aynı dedigin gibi 6 aydan sonra 2 saatte bir uyanma başladı ve yeni geçti diyebilirim 2.5 yaşında:( çok zor bi durum nerde yatıp kalktıgımı unutuyordum 

tarafından
Valla öyle cnm ya
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Benim evlatlarım biri 9 biri 5 yaşına girdi hala aynılar hiç degismediler hamd olsun ezanı duyunca kalkarlar kahvaltı ederler babalarını ise gonderirler odalarını toplarlar yatmak isteyen sonra yine yatar minik oğlum da 10aylik oldu çok şükür oda öle erken kalkan yol alır derler bence erkenden uyanmalari çok iyi her işimi hallediyorum .
tarafından
Kiz erken uyanmak degil geceleri sık sık uyaniyo, sorun ettigim o:)
(1,242 puan) tarafından
Daha ayı küçük 8 ile 10ay gibi düzene giriyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 539 göst.
0 oy
9 cevap 174 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 364 göst.
+1 oy
1 cevap 49 göst.