0 oy
325 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,856 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
..............................................................

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah senin iyiliğini versin kız başka hayvan al besle
tarafından
Bende evde hiç sevmem hayvan beslemeyi köpeğimiz var kapıda bahçede onun kümesi var sadece evde akvaryum var en temiz hayvan çok severim onları
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay bilemedim  ya kaplumbağa  temiz  miki
0 oy
(868 puan) tarafından

kırmızı yanaklı su kaplumbağasi baktim 8 yıl. Buyumuyor dediler alırken ama çok çok faxka büyüdü biz de mecbur kaldık kaplumbagalari cogalttiklari bi yere biraktik:)hic bir pisliği yok

0 oy
tarafından
Su kaplumbağası baktim bekarken 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Ay çok güzel bende isterdim inşallah bu evden taşınırsam kocaman bir akvaryum alıcam bende balık beslemek istiyorum 
0 oy
(714 puan) tarafından
Su kaplumbağası mı  ben 2 tane besledim çok pis kokutuyorlar bokları falan yani çok özen göstermen lazım suyunu sürekli değiştircen benimkiler öldüysü bi ara bakamadım okul zamanımdı kabukları yumuşamış ölmüşler 
0 oy
(2,263 puan) tarafından

Daha önce beslemiştim büyüyen cinsini almıştım hem suda hem karada yaşıyordu çok tatlıydı gittigim yere cebime koyar götürürdüm :D bi kere evde kaybolmuştu meger ev terliğinin içine girmiş uyumuş 2 gün sonra bulmuştum :) aldıgımda 1tl gibiydi en son avuç içi kadar olunca tek büyümesin diye hayvanat bahçesine bagışladım.

0 oy
(252 puan) tarafından
Ben çocukken üç tane baktım kızıma almak istiyorum ama artık satılmıyor diye biliyorum çünkü insanlar bakmayı bilmediğinden çok ölüyormuş nesli tükenmesin diye satışı yasak artık bulmazsınız zannedersem
0 oy
tarafından
Ayy sen yinemi geldin
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Kızimin var 3 sene önce aldı şimdi iki avcuma bile sığmıyor

Dana gibi oldu

:-)
0 oy
(15,321 puan) tarafından

Kiz kardeşim

image

de var şu kaplumbağasi 
0 oy
(13,665 puan) tarafından
Bende çok besledim lisede 

bı arkadaşım 16 yıldır besliyor büyüdüler :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,464,515 soru

24,003,155 cevap

327,475 kullanıcı

...