Kaynanamı çok severim anne kız gibiyiz sevgisinden şüphem yoktur ama aramızda as önce öyle bi sohbet geçti ki odamda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum şimdi. Ben Görümcem kaynanam kahve yaptım içiyoruz konu konuyu açtı Görümcem dediki siz 5 kız 1 erkek gelin gelince 5 görümcesi olacak yandı dedi kahkaha atarak bence biz çok severiz sonuçta tek bi gelinimiz olacak dedim kaynanam ordan bağırarak kahkaha atarak nerden seversiniz siz onu çiğ çiğ yersiniz anneni görümceleri hizmetçi gibi kullanıyor sizde gelininize öyle yaparsınız dedi şoka uğradım anneme çok sık misafir gelir görümceleri falan yani halamlar annem yemekler pastalar yapar bunları bilir hep ona istinaden anneni hizmetçi gibi kullanıyorlara getirdi lafı bende dedim ki gelinlerin şansı yok iş yapmasa pis oluyor yapsa hizmetçi dedim çıktım odama oturuyorum okadar grurum incindiki hırsımdan ağlıyorum ben güvenip herşeyimi anlatmasam bilmicek laf sokmicakti sizce surat asıp uzatayım mı tekrar etmesin diye hiç bir şey olmamış gibi davranıp birdaha bukadar yakinlaşmayayim mi sohbet konusunda (Aynı evde yaşıyoruz malesef ondan herşeyime şahit aile meselelerine