0 oy
153 göst.
Aile kategorisinde (2,265 puan) tarafından
15 aylik olmak uzere nerdeyse 2 3 aydir boyle ama. Neyi yapma diyorsak gozumuzun icine baka baka yapiyor. Guzelce anlatmaya calisiyorum olmuyor. Kızıyorum olmuyor. Bugun eline vurdum icim acıdı aglayacaktim ama onun umru olmadı 2 yasta olur bu inat diye biliyorum 1de basladi ya

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim oğlumda çok inatçı yapma diyince bi gülüşü var onu atıyo bana sonra da yapıyo :D genelde dikkatini dağıtıyorum ben o anlarda yapmasın diye o zaman unutuyo yapmıyo. Hayırlı yapmayı pek anlamıyo sanırım ama ilgisini başka yöne çekince sorun yaşamıyorum
tarafından
Çok sabır bol dua gönderiyorum sana :)))
(2,265 puan) tarafından
Cok sagol canim cümlemize sabır lazım bu devrin cocuklari fena ❤
tarafından
Fazla zekiler ondan oluyo hep :D olsun maşallah hepsine değişenndğnyada akıllı çocuklara gençlere ihtiyaç var geleceğimiz onlar bizim ❤️
(2,265 puan) tarafından
Insallah canim zeki saglikli olsunlar da biz cekeriz :)
tarafından
Aynen katılıyorum sana :)
-Reklam-
+1 oy
(5,332 puan) tarafından
Bebekler yapma dedikçe yapıyorlar cnm o yüzden çok sık tekrarlamamak lazım hayır kelimesini kullanabilirsin  şimdilik onların dünyasında me,ma olumsuzluk  eki yap gbi oluyor  yapma desende o yap anlıyo
(2,265 puan) tarafından
Denerim sagol canim
0 oy
tarafından
Seçenek sunmalısın böylece dikkati dağılır. Onu yapma gel bunu yap gibi 
(2,265 puan) tarafından
Deniyorum canim asla istedigi seyi unutup bırakmıyor
0 oy
(3,697 puan) tarafından

Aynı benim kız yaa :angel: 30 aylık kendisi  yapma dediğim şeye gözüme bakıyo böyle cok ağır hareketlerle yapiyoruuuum diyo ve yapiyo :D

Onu umursamıyorum zararlı şeyler yapmiyo çok şükür de  her şeye ağlıyo benim de o derdim var..

(2,265 puan) tarafından
Aynen ya anlaya anlaya gicigına yapiyorlar iste :) aglamasi sorun ya insallah cozersin canim. Cocuk yetistirmek cok zormus Allah yardimcimiz olsun
(3,697 puan) tarafından
Aminn aminn. Gerçekten cok zor. Büyüyorlar ama nasıl  iste..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 213 göst.
8 Kasım 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
8 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 198 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 272 göst.
25 Eylül 2022 Aile kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu

405,801 soru

12,161,114 cevap

36,606 kullanıcı

...