0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (643 puan) tarafından
Testi verdim daha sonuç çıkmadı ama hayat eve sigarda zorunlu izolasyon diyor bu ne demek oluyor bilen var mı aynı zamanda uçuşum da iptal oldu 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Testin cikmadimi cikmadiysa 1 gün zorunlu oluyor ya ondan dur ama uçuşun iptal olmaz 
(643 puan) tarafından
Evet canım çıkmadı bir gün görünüyor aynen izolasyon uçuşum yarın akşam ama şuan mesaj geldi iptal edildi uçuşunuz diye
tarafından
Uçak iptal olmuş olabilirmi çünkü sen biraz geç vermişsin testi keşke dün verseydin canım ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pozitif veya temaslımısın canım
(643 puan) tarafından
Yok canım değilim daha sonuç çıkmadı zorunlu 1 gün diyor izolasyon
tarafından
Bende ucus icin vercem yarin
(643 puan) tarafından
Test verdiğim saat itibariyle riskli gözüküyorm canım sonuç çıkınca negatife döner heralde
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Test verinde hemn çıkmaz uçuş iptal olur rest sonucun çıkmadığı için şuan test çıkana kadar alamazsın sorun yaşarsın beni iki asılı oldum halde trene bindirmediler sebep 14 gün dolmamış 2. Aşıdan sonra çok saçma bir sistem var şuan biletimi iptal edemedim söylemediler saat geçtikten sonra keşke iptal deseydin dendi parada iade edilmedi sonucun çıkana kadar karantinadasin canım 
(643 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(184 puan) tarafından
Test sonucu aciklanana kadar yani 24 saat zorunlu izolasyon var negatif çıktığında kalkıyor 
(643 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Temaslimisiniz 
(643 puan) tarafından
Yook hayır uçuş için test vermiştim
0 oy
(38 puan) tarafından
Uçuşunuz ne zamandı ve ne zaman tek verdiniz? Ben de cuma günü uçakla yolculuk yapacağım. Bu durumda ne zaman test yaptırmam lazım?
(643 puan) tarafından
En fazla 48 saat öncesi testi kabul ediyorlarmış canım benim uçuş yarın bugün 1 de verdim sonuç şimdi çıktı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 179 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Bla Bla bla (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 452 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
22 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenseees Annesi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 188 göst.
11 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabia... (566 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,426 soru

24,531,771 cevap

359,996 kullanıcı

...