0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (758 puan) tarafından
Arcelikten nefret ettim.ya camasir.makinasi ordan surekli.atlet tisort yirtip.duruyo servis cagirdim lastigini degistirdi yine ayni neyse onu allahtan surekli yirtmiyo ama bulasik.makinaso cok canımı sıkıyor deterjan kalintisi birakiyot temiz yikamiyor resmen ayni bulasigi 3 4 kez yıkıyorum acaba deterjandan mi.bilmiyorim finish kullaniyorum alt kismi.yine idare eder ama ust kisim bardaklar hep deterjan yada leke

5 Cevaplar

0 oy
(41 puan) tarafından
Canım. Ben bekodan buz dolabli aldım bozuk çıktı çamaşır makinesi çok temiz yıkamıyor robot süpürgem Arçelik en iyisi dedim çöp çıktı Arçelik bekko pişmanlıktır
(758 puan) tarafından
Gercekten öyle keske boschtan alsaydim cok pismanim
(41 puan) tarafından
İnsllah bir dahakine
-Reklam-
0 oy
tarafından
Limon tuzu kullan. Kireç olabilir mi acaba? 
(758 puan) tarafından
Olabilir bulunduğumuz yerin suyu asiri.kirwcli nasil kullanxam limon tuzunu deterjan kismina.mi dokmem gerekiyo
tarafından
Hayır makineyi çalıştırmadan önce direk içine bir yemek kaşığı kadar koy. Ben taneli kullanıyorum. Bunu bana servis önermişti mutlaka yap
0 oy
(4,465 puan) tarafından
Kac yillik canim makinelerin benimkiler 9 yillik artik camasir guzel yikamiyor bulasikta ust rafi asansorlu az bi agirlik olda küt düşüyor bardak mardak hep kiriliyor 

Bulasik makinesinde benimkide alt raf hic yikanmiyordu pervane motoru bozulmus sen pervaneyi duz bir sekilde ayarla calisinca makineyi durdurmadan ac bi anda bakalim dönüyormu 
(758 puan) tarafından
Daha 2yil bile olmadi aldığımdan beri bu sekolde kac kere servsi cagirdim hatırlamıyorum finish ten mi acaba diye dusunuyorum bi ara surekli elde yikiyodum bu ara cocuktan makinaya atiyorum hep finishinde buyuk paketini almistim ucuza geliyo diye bitsin degistircem isn olmaz
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Bende de finish hep öyle leke tortu birakirdi ama 4 yıldır fairy kullanıyorum çok memnunum istersen bi kere fairy dene yine aynisi olursa demekki sorun makinede
(758 puan) tarafından
Son paketler kaldi zaten asla bida finish almam onlar bitsin diye ugrasiyorum ama cinnet gecirtcek bana makinanin kapagi bile.pis siliyorum tertemiz calistiriryorum kapakta hep pislikler var deterjanin tortularo
(9,625 puan) tarafından
Evet ya finish öyle yapiyo herkesin makinesine yaramiyo bazıları sorun yasamiyo ama açıkçası ben hiç beğenmedim..bide canim ayda bi kere bi paket karbonat döküp bide bi bardak beyaz sirke döküp çalıştır..su çıkan fıskiyeler varya onlari da arada sırada kontrol et belki deliklerini bise tıkamış olabilir
(758 puan) tarafından
Kontrol ediyorum temizler nasil yapicam karbonat ve sirkeyi.meresine koyucam
(9,625 puan) tarafından
Ben karbonatin birazını tablet yerine döküyorum geri kalanını da suyun giderine döküp üzerine de 1 bardak sirke döküyorum fokurduyo azcık limon tuzu da koyuyorum kaynamış su döküp o şekilde en sıcak programda calistiyorum  o şekilde suyun girdiği yerde yağ pislik kireç falan varsa temizliyo
(758 puan) tarafından
Deniyim bende tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Arçelik hiç kullanmadım ama bekodan nefret ediyorum 15 senedir anamı ağlattı bulaşık makinesi sürekli servise gidip gidip geliyor artık kullanmıyorum bıktım elimde yıkıyorum 
(758 puan) tarafından
Bende bi suredir elimde yikiyodum ama bebekten dolayi zaten yoruluyorum bide bulasikla ugrasmiyim diyorum ama sagolsun  o beni dahada ugrastiruyo

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 140 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Dilankaya (989 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 105 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mursi (1,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 353 göst.