0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
Nerdem başlasam bilmiyorum öyle doluyum ki bacılar arık kimseye bişide anlatamıyorum delirdim iyice küçükken aile sorunlarımız çoktu babannem anneme çok eziyetler etti muska yapturdu senelerce yaralak kaldı evin kadını ben oldum doktor doktor hocq hoca hepsini gezdirdik en sonunda bi hoca sayesinde düzeldi sonrasında yine babannem aradan çıkmadı annemle babam 4 5 sene bi evin içinde konuşmadılar annem boşanmak istedi ananem tarafı çocuk getirme bizim kapımızdan çocukla çıkmadın bakamayız dediler o yüzden bizi bırakıp gidemedi ben lise dönemindeyken annem en sonunda tak etti canına boşandı biz babamda kaldık bizi istemediler yine evin bütün sorumluluğu bana kaldı sabah okul akşam yemek bulaşık en son öyle bi raddeye geldim ki intihar ettim bile şuanki eşimle sevgiliydik o ulaşamayınca bana o kurtardı beni sonra annemler yine barıştı yine sorunlar bitmedi bende evlendim onlardan kaçmak için suan 3 yıllık evliyim artık ilk 2 yıl kavgalar kıyanet bi kere hamile kaldım bebeğimi kaybettim sonra 1.5 sene falan hamile kalamadım ondanda sinirlerimiz iyice yıprandı sonrasında tuttu babam anası yaşında bi kadını alıp kaçtı utanmadan bir kere benm yanımda olmayan babam yüzüme o kadını savundu kadın 3 çocugunu bırakıp gitti babamda 2 çocugu bırakıp gitti kadın yüzüme karsı benm koynumda baban sen ne dersen de dedi bana iyice delirdim arada yıpranan ben oldum sonra eşimle yine tartıştk bigün çok büyük kavga ettik boğaz boğazq girdik yani amcam babama anlatmış babam eşimi aramış  kendince eşimle konuşurken o kadın ne derse babamda onu diyince sinirlenmiş sen o o.ruspuyu aldın çocuklarını bırakıp gittin ben karımın her zaman arkasındayım senin bana laf söyleme hakkın yok demiş adam da haklı bana diyoki baban kendi konuşsa bişi demicektm kadın söylüyo oda bana söylüyo dedi delirdim dedi aramışlar neyse hamile kaldm tekrar 34 haftalık oldum utanmadan babam olacak ******** tutmuş haber yollamış ben torunumuda kızımı da görücem o damat bana karışamaz demiş hep delirdim yeminle sen kimsin ya 20 yasındaki kardeşim okicam diye çabalıyo annem temizliklere gidip çocugum kimseye muhtaç olmasn diye uğraşıyo adam yüzsüzlükte çığır açtı ya bir kere açmısınız diye aramamış gideli bi sene oldu adam evlatlarını hatırladı vallahi delirmek üzereyim hamileliklemi uğraşm evimlemi eşimlemi anneme mi yetişim çıldırcam valla bu nasıl bi hayat diyorum bazen yemin ederim artık kabuslarıma girer oldular ya hakkınızı helal edin baya uzun oldu ama çok doldum ya

4 Cevaplar

0 oy
(5,332 puan) tarafından
Kapını kapat herkes kendi hayatının uükünü kaldırsın bu zamana kadar zaten kaldırmışsın kimsede yardım etmemiş şimdi sıra onlarda 
(5,332 puan) tarafından
Tamam sende tedavi görücem ama sizide istemiyorum de çünkü beni bozan sizlersiniz kapıma gelmeyin benide eşimde aramyın çünkü ben Sizsiz yaşamı öğrendim de
(64 puan) tarafından
Neler dedim neleer bu sefer sağdan soldan haber yolluyo yüzsüzlükte çığır açtı adama cenazene dahi gelmem senden gelme senden tiksiniyorum artık neler dedim adam değilsin adam olsan bunları yapmazdın dedim ama yüzsüz sağdan soldan haber yollayıp çıldırtıyolar ya ben zaten herkesten çektim elimi ayağımı ama illaki bi yerden bi haber yolluyo yüzsüz
(5,332 puan) tarafından
O zaman kuzum sessizce  birden çık hayatlarından gelenlerede cevap verme kapına gelenede evde yokmuş gbi davran sadece eşine aç kapıyı
(64 puan) tarafından
Yok kapıma kimseyi almıyorum işim yok zaten bi annem bi teyzem işte valla başka kimseyle işim yokta küçük şehir herşey duyuluyo işte
(5,332 puan) tarafından
Duymak isteyen herşwyi duyor zaten kuzum o yüzden boşver o duyanalr senin sıkıntınıda duyup çare olmuyorlarsa boşvercekaib
-Reklam-
0 oy
tarafından
ALLAH kapıların en hayırlısını sana açsın valla canim ne hayatın varmis bee Rabbim yar ve yardımcınız olsun 
(64 puan) tarafından
Kuzum bu daha yarısı detaya girsem kitap çıkar neleri varya 23 yaşında seksenlikler gibi oldum yeminle sağol yavrm :)
0 oy
tarafından
Ah canm. Allah babannenın belasını versin . Bütün hayatınızı mahfeden baban ve babannen olmuş . 
(64 puan) tarafından
Ya benim her haltımı babam mahfetti bi kere bizim arkamızda durmadı evime karışmayın demedi parasızlık ayrı zaten çalışmadı neler yaşattı biz babamın b.oklarını az dökmedik de o herşeyi unuttu hayatım tamamen onun yüzünden mahfoldu
tarafından
Allah görüyor canm . Allah bildiği gibi yapsın
(64 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(173 puan) tarafından
Anaya babayi birak bi kenara esine ve cocuguna adapte ol. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 305 göst.
9 Eylül 2024 Aile kategorisinde fatos18 (1,588 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 280 göst.
16 Haziran 2021 Aile kategorisinde Bir ben (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 353 göst.
14 Eylül 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,166 göst.