0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (2,771 puan) tarafından
Ikigundur sabah migde bulantilariyla uyaniyorum basimdada keskin bi agri dun gece ayni nisana benzer bisey geldi kanli sumuksu sariya yakin rengi olan  bisey sabah esim test getirdi korka korka yaptim bir cizgi cikti o cizgide silik testmi bozukdu anlamadim basimin zonklamasini parol falan gecirmiyor cuma gunude asi olmusdum acaba ondan kaynakli olabilirmi basina gelen oldumu

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Günun gecikti mi?
(2,771 puan) tarafından
Hic adet olmadim kuzum bebegim 66 gunluk
tarafından
Testte tek cizgi var diyorsun aşıda olabilir adet duzensizligide cok geliyorsa bir dr danışın bence
(2,771 puan) tarafından
Evet canim tek cizgiydi 20 dk bekleyin diyor ustunde bekledim tek cizgi kesinlikle golge falan yok olmazsa yarin sabah gidiyim doktora
-Reklam-
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Enfeksiyonun var büyük ihtimal bulantı yapıyor enfeksiyon gitmen gerekiyor hastaneye 
(2,771 puan) tarafından
Ayy zorlu bi sureci varmi ki ya korktum boyle duyince
(4,092 puan) tarafından
Yok ya antibiyotik verir doktor o kadar
(2,771 puan) tarafından
Himm tamm ozamn yerin ilk is hastane olucak
0 oy
tarafından
Hastaneye gt canm normAl değil
(2,771 puan) tarafından
Yarin sabah gidicem canim suan kapandi hastane bi acil vardir
0 oy
(3,697 puan) tarafından
Enfeksiyon bulantı ve aşırı baş ağrısı yapıyor bende. Sende de enfeksiyon olabilir mi kuzum acaba
(2,771 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canim iki ay oldu ikinci dogumu yapali kizimda boyle bi sorunla karsilasmamisdim ama suan bitkin haldeyim
(3,697 puan) tarafından
Sağlık ocağına bi kan ver istersen canım
(2,771 puan) tarafından
Simdi geldim canim acilden ne kanda ne idrarda ne ciger filminde hic bir enfeksiyon hicbirsey cikmadi buhar aldim usgye bakildi hamilede degilim sebebini bulamadilar buyuk hastaneye yolladilar
(3,697 puan) tarafından
Tuhaf gerçekten.. inşallah ciddi birşey değildir canım geçmiş olsun son durum ne peki
(2,771 puan) tarafından
Son durum iste bas zonklamasi gecmiyor daha butun belirtiler devam ediyor buyuk hastaneyede gidemiyorum imkanim yok
0 oy
tarafından
Testin fotosunu atsaydın cnm ama hamilelik yoktur korunuyor musunuz 
(2,771 puan) tarafından
Hamile degil.isim canim enfeksiyon falanda cikmadi koviden suphelendi cigerlerime bakti ne kovit ne bronsit cikmadi yok yani bisey bulamadilar buyuk hastaneye yonlendirdiler
tarafından
Doğumdan sonra gelio cnm normal regl oluon mu
(2,771 puan) tarafından
Daha hic olmadim canim dogumdan sonrada 20 gun geldi baskada gelmedi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 250 göst.
4 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 683 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 262 göst.
2 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikra ece (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 77 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,486 puan) tarafından soruldu

405,724 soru

12,158,069 cevap

36,597 kullanıcı

...