0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (785 puan) tarafından
Kızlar 22 haftalık gebeyim dün 3 aylık yavru kedi sahiplendik iç dış parazit aşısı yapıldı 12 gün sonrada karma aşısı yapilicak size sorum benim kediye dokunmamda bı sakınca varmı acaba yoksa karma aşısı yapıldıktan sonrami dokunayim evinde kedi besliyen arkadaşlar beni bilgilendirirse çok mutlu olurum

7 Cevaplar

0 oy
(1,153 puan) tarafından
Ben besliyorum hem kedi hem köpek sadece kumunu sen değiştirme toxoplazma testi yaptırmadan ve doktoruna da kedi beslediğini söyle 
(785 puan) tarafından
Canım hamileligimin başında toxoplazma testi yapıldı galiba negatif çıkmıştı iki hafta sonra doktor kontrolüm var ozaman soruyum doktora teşekkür ederim canım
(1,153 puan) tarafından
Ama bu önemli iki sonuç var biri negatif birinin pozitif çıkması lazım daha önce geçirmediysen maalesef yavrucaktan uzak durman lazım daha önce geçirdiysen hicbir problem yok ama aşılar olduktan sonra
(785 puan) tarafından
Ozaman doktor kontrolünde doktoruma soyleyim olmadı tekrar bir baksın toksoplazma testi yapsın ona göre hareket ederim bende teşekkür ederim bilgilendirdigin için canım
(1,153 puan) tarafından
Rica ederim tatlım unutma ama söylemeyi ve test sonucu çıkana kadar mümkünse kumuna yaklaşma bile :)
(785 puan) tarafından
Tamam canim ❤️
-Reklam-
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Hiç korkma, 3 kedim var, çocuğum şuan 19 günlük oldu :) 
(785 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Ben besliyorum canim. Üstelik aşılarda tam değildi Bn hamileyken. Tuvaletini sen temizleme toksoplazma tehlikelisi var onun dışında bir sorun olcanı sanmıyorum 
(785 puan) tarafından
Tamam canim teşekkür ederim
0 oy
(35 puan) tarafından
bizim de 2 kedimiz var bi sorun olmaz ama kumunu eşin temizlesin yine de
(785 puan) tarafından
Tamam canim teşekkür ederim
(35 puan) tarafından
rica ederim cnm
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Hiç bişey olmaz canım 11 aylık bebeğim var hamileliğim boyunca kedilerimle yattım
(785 puan) tarafından
Nick'ten belli zaten:) teşekkür ederim canım
0 oy
(164,304 puan) tarafından
ben birlikken evde kedi vardi o zaman kuzeye hamileydim dr sordum kedinin asisi varsa sende kedinin poposuna dokunup elini yikamazsan evet sorun ama aksi halde hic bi sorub olmaz demisti
(785 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(2,684 puan) tarafından
Aşıları olduğu sürece hiç bi sorun yok benim kedi kızımda 2 yaşında 34haftalığız tek ilgilenmediğim tuvaleti doktorada sordum zaten içiniz rahat etsin yani
(785 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 382 göst.
8 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 419 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Dmraysegul (614 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 346 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,921 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 360 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde _sema_ (1,594 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,576 soru

24,493,182 cevap