0 oy
80 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
36+0 haftaligim kizlar bu geceden beri basladı otururken o agri yok yururken yok sadece fazla ayakta kaldigimda oluyordu onceden simdi uzanirkende basladi uzandiktan 15 dk sonra falan basliyor saga donuyorum gecmiyor sola donuyorum gecmiyor rahatsiz edici bir agri belki bilen vardir o agriyi fazla ayakta kalinca cogu hamilede oluyormus gece uykumdan o agriyla uyandim kac kere bi kac saattirde az kestirdim gene ayni agri ilgimi ceken neden uzanirken oluyor sizdede oldumu kizlar neden olurki bu agri?

3 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Bilen yokmu kizlar?
-Reklam-
0 oy
(2,572 puan) tarafından
Yanı bende onu diyecektim fazla ayakta kalınca ağrı olur.

Ama normaldir haftan ilerledikçe ağrıların olacak
(3,102 puan) tarafından
Ne bileyim canim insanin bi uzaninca rahatlamasi lazim tam tersi ben agridan yatamiyorum artik oturarak uyuycam herhalde:D
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Aynı dert bende de var canım 31 haftalık hamileyim çok kötü oluyorum bazen terletiyo o derece artık sen düşün
(3,102 puan) tarafından
Suan ayakta uyuyorum resmen gece sancim basladi zannetim kalktim baya bi bekledim bidaha gelcekmi diye gelmedi yattim geri basladi
(2,029 puan) tarafından
Öyle öyle benimde öyle valla çok kötü magnezyum eksikliği mi var acaba
(3,102 puan) tarafından
Ictigim maden sularının haddi hesabi yok valla karnımda asagida baya bilmiyorum acaba onundami etkisi var
(2,029 puan) tarafından
Valla bilmiyorum karnım baya aşagıda demişsin belki düştüğü içinde öyle ağrı yapıyor olabilir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 94 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Susus (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Volkanela (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Volkanela (0 puan) tarafından soruldu