+1 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (3,769 puan) tarafından

Sonuç yine negatif cikick bence Allah'ın izniyle ama yinede geçmediği için durumm vericm canım yanack hiç sevmiyorum artık o testi ama virüs taşımadığımi biliirm en azndn 

Dua edermsn rica etsem korkuyorum biraz canım yanmasın daha önce kaç kez çok yaktılar çünkü 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnşallah bir şey olmaz kolya atlatirsn sevdam bende verdim ama hiç cnm yanmadı 
(3,769 puan) tarafından
Bana denk gelenler pek iyi dgldi snrm kan vs veriliyordu bir ara kanı alırken canımı çok yaktı birkerede burnuma sokarken çok acıttı kendime zor geldm biride boğazımda ilkkez acıtmsdi cancağızim
tarafından
Hade hayırlısı olsun cnm benim
(3,769 puan) tarafından
ben burundn vermedim doktor agizdn alsın ddm daha doğrusu doktora sordum oda oraya sormami söyledi bende dedim böyle böyle oda doktrmu dedi evet ddm ve burundn verdrtmdm:)) valla heyecandn terledm başım döndü stresdn veremezdm burundan boğazdan verdim sdce
-Reklam-
0 oy
(11,033 puan) tarafından
İnşallah acısız olur ya o kadar kötü mü ben hiç test yaptırmadım. Haftaya yaparlar yüksek ihtimal doğum öncesi, korktum şimdi bak
(3,769 puan) tarafından
Aynen canım :))❤️❤️ ben burundn vermedim doktor agizdn alsın ddm daha doğrusu doktora sordum oda oraya sormami söyledi bende dedim böyle böyle oda doktrmu dedi evet ddm ve burundn verdrtmdm:))
(11,033 puan) tarafından
Hiii seçenek de var yani iyiymiş bak. Neyse kolay atlatırsın inşallah bu testi de
(3,769 puan) tarafından
Şansımı denedim :)) ve tuttu:))

İnşallah cancağızim ♥️ Rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin inşallah ❤️ sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim meleğini
(11,033 puan) tarafından
Amiiinnn Allah razı olsun canım ♡
(3,769 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,571 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 661 göst.
22 Ekim 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde Emine S (17,008 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 280 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Turkiyem1998 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu

406,405 soru

12,186,124 cevap

36,690 kullanıcı

...