0 oy
185 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Oğlum anlamadığım şekilde soluklasti ateşine bakıyorum 37 bucuk arada 37 düşüyor o arada gidip geliyor. Ağlamıyor sabah iki kasik yumurta yedi sadece o tüm gün tek lokma ağzına sürmedi pancar gibi yerde yattı ne emekleri ne başını kaldırdı sere serpe yattı bulunduğum ilde doğru düzgün doktorda yok napacam Yarabbim sen yetiş hafif ishali de var çok afedersiniz sulu kaka yaptı çok bez değismerim en fazla gün içinde 6 bez değiştim ama her seferinde aşırı suluydi sırtına taştı. Bu arada bebeğim 28 inde yaramaz 1 yaşına girecek neden böyle sizce 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Diş çıkarıyor büyük ihtimalle
tarafından
7 tane çıkarmıştı ama azı dışının yan kısmı beyazlık vardı
tarafından
Ateşi yüksek değil, ishalde varsa kesin diştir. Sıvı şeyler yedir çorba vs
tarafından
Yarın bir sağlık ocağına mu götürsem
-Reklam-
0 oy
(841 puan) tarafından
Diş çıkarmıyor mu acaba
tarafından
7 tane çıkardı azı dışının olacağı damagijin yan kısmında beyazlık görmüştüm
(841 puan) tarafından
Belki de midesini de üşütmus de olabilir cnm ağrı kesici ver kıyamam ya
0 oy
(8 puan) tarafından
Lütfen bol su icirin. Ishal olmus zaten. Illaki diş olacak degil bir doktora gösterin derim.idrar tahlili vs yaparlar mutlaka..
tarafından
Of of sağlık ocağına gideyim önce neden diceksinz çünkü burada yemin ederim doktor çocuğun yüzüne bile bakmıyor. Parayla götüreyim desen özel hstane yok öyle mahremiyet bölgesinin içinde gibiyim
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Düzelir annesi sen daha güçlü ol senden gücü alacak. Büyüyorlar hep aynı olmuyorlar malesef. Kaka sulu olunca enfeksiyon kapmıs olabilir. İçtiği sudan bile olabilir. Hijyene biraz dikkat et annesi banyoda su aldığı bile olabilir. Ama sen yinede bir doktora götür. İnşallah iyi doktora denk gelirsin.
(2,570 puan) tarafından
Evet canım kötü kokar bizde kaka testi vermiştik.  Enfeksiyon ordan çıkmıstı.
tarafından
Önce sağlık ocağına gitsem yönlendirir mi belki
(2,570 puan) tarafından
Yönlendirir belki canım. Yarın götür bakalım ne dicek. Orda da tahlil yapabilirler. Kaka testi alabilirmisiniz diyede sor. Evet derse kaka yapmasını bekleme canım kaka tüpü al evde yaptıkdan yarım saat içinde götürmen gerek.
tarafından
Sağlık ocağı sekiz buçukta açılıyor değil mi
(2,570 puan) tarafından
Evet canım baktım netten.

Yurt genelinde sağlık ocakları 08:00'de açılıyor, 12:30 / 13:30 arası öğle molasına giriyor ve saat 17:00'de ise kapanıyor.
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Canım öncelikle bol bol su içir çok içir ishal susuzluk yaratır çocukta ateşi yok ama diş olabilir enfeksiyon olabilir Bi hastalık vardı adını unuttum zehirli ishal mi deniliyor ondan olabilir

Hastane yoksa sağlık ocağı olmadı yakın başka bir ilçeye ile götürün tedbiren 
(1,016 puan) tarafından
Başka ilçe veya ile deneyin sağlık ocağında en azından kan verseniz ailenize gönderirsiniz o baktırır
tarafından
Memleketten yeni döndüm yine giderdim de bide pcr zorunluluğu var ikincisi 400 lira mı be demişlerdi
(1,016 puan) tarafından
Sağlık ocaklarında da mı soruluyor kuzum şöyle yapamaz mısın sağlık ocağında kan ver çıktısının fotoğraflarını başka ildeyse ailen ona gönder yada Bi arkadaşına baktırsın devlet bakıyor
tarafından
Yok sağlık ocağı için demedim pcr i kalksam yine memlekete gitsem pcr ikinci kez yaptırmam dan ötürü para isterler diye
Kan sonucunu alırsam memleketteki doktorumuzu instadan takip ediyorum ona da atarim
(1,016 puan) tarafından
Çok fazlaymış ücreti ya =(
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Canım salgın var çocuklarda sen yine de yarin götür çocuğunu ishal vücudu susuz kalmasın Rabb'im şifa versin inşaallah
0 oy
(25 puan) tarafından
Bence ihmal etme Türkiye genelinde malesef ki bağırsak enfeksiyonu var :( biz hastanede yatıyoruz bu yüzden :( 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 98 göst.
21 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,163 soru

12,439,217 cevap

45,918 kullanıcı

Kategoriler

...