0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
kızlar oğluma sleepy kullanıyodum kuzenim canbebe çok iyi dedi sizce canbebe mi sleepy mi 5 numara kullanıyorum gece çok işemiş oluyor bez aşırı sarkıyor primada öyle yaşamadım hiç acaba canbebe nasıl kullanan var mı

8 Cevaplar

0 oy
(754 puan) tarafından
Taşma veya alerji yapmıyorsa bence bez değişikliği yapmayın
(398 puan) tarafından
taşma yapıyor canım sleepy kayıyor taşıyor bazen üstüne kadar çıkmış oluyor
(754 puan) tarafından
Ha tamam o zaman canım
-Reklam-
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Canbebe sleepy oğluma hangisini bulsam alıyorum ikiside kaliteli ve içeriği temiz 
(398 puan) tarafından
iyi bari canbebe sanki daha hoşuma gitti gibi kalite bakımından
(7,793 puan) tarafından
İdrar haznesi 3 bölmeli oraya yayılıyor öyle çk taşma yaşamadk bu defa babyturco almıştm bayaaa indirm vrdı ama her gece çiş taşıyo ki ben gece çiş yapınca mutlaka alırım canbebe o kdr taşma yaşamadım çk nadirdir
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Kızım doğdu doğalı sleepy kullanıyorum. Ben memnunum canım. Sabah kalktigin da bezi çoğu zamam kuru oluyor. O yüzden yasadigin şikayetleri yasamadik biz.
(398 puan) tarafından
yok canım ya oğlumun baya kiloluk oluyor bezi 1 tane deneme amaçlı canbebe taktım yarın sabah nasıl olucak bakalım
(7,121 puan) tarafından
Dene bakalım. Memnun kalırsan canbaba kullanmaya başlarsın canım.
(7,793 puan) tarafından
Kız ve erkek bebek farklı oluyo kuzu bnmde oğlum vr pipi yukarı döndümü üst baş çiş oluyor :) pipi zor iş
0 oy
(467 puan) tarafından
Can bebe nin bel kısmında emici bezler yok ve kızımın belini hep isilik vs yapardı o yüzden bence şok marketin kendi bezi var cidden incecik canbebe gibi ve belindede emici yeri var ben çok memnun kaldım sızma vs de yapmıyor
0 oy
tarafından
Canbebeden hic memnun kalmadım ben 3 cocugumuda molfix le büyüttüm kuzum
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Canbebe onun biraz havaya kalkiyo bez sisince geceleri .. slepy ole olmadı ama ikisinide ben begeniorm
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Yeni bir bez var bebem naturel ben ondan kullanıyorum hiç taşma yapmıyor sarkmıyorda ben çok memnun kaldım sleepy illa küçük oluyo çok lastik izi bırakıyor cocugumun ayagı mosmor oluyordu bu beze gectim cok rahat ettim lastik izi bırakmıyor
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Ben 26 ay boyunca hep sleepy kullandım çokta memnunum  şimdi nasip ederse bir evladım daha olucak onada sleepy kullanıcam

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 218 göst.
13 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianneadayi1 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 79 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ❤️Bir petek annesi❤️ (370 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 802 göst.
25 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,047 soru

12,001,831 cevap

36,186 kullanıcı

...