0 oy
284 göst.
Aile kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar oğlumla bugün yatisimis yapıldı dün sabah başlayan ciddi kusma ve karın ağrısı vardı bugün ateşi 41 oldu doktoruna götürdüm ve yatış dedi yatırdım serumla tedavisi başladı oğlumun karnından sesler geliyor ishal ama tam kaka yapamiyor sesler geldikçe poposunda. Kokuda geliyor bu ne olabilir sabah doktora da sorucam ama merak ediyorum bağırsak enfeksiyonu böylemi oluyor ve ateşi zor kontrol altına alındı :(

11 Cevaplar

0 oy
(1,621 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah şifa versin inşallah bir an önce toparlar canım
(25 puan) tarafından
İnşallah hastanedeyoz halen :(
-Reklam-
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun benimde ablamın kızı 1 yaşında ve 6 yaşında erkek kardeşim oldu birbirinden bulaştı ama onlarda ateş yoktu sadece yoğun ishal ve kusma vardı ilaç verip evde tedavi gördüler kardeşim 3 günde topladı kendini ama ablamın kızı 10 gün olcak hala ishali devam ediyor 
(25 puan) tarafından
Evet bulasiyormus sanırım bize özel oda verdiler bu yüzden :(
0 oy
(248 puan) tarafından
Cumartesi tatilden döndük kızım dönmeye 2 gu n kala kusma ateş oldu orada goturduk acile bogaz enfeksiyonu dedi dun ishali baslasi bugün bisey yok ama surekli kokulu gaz cikartiyor bende dönüş yolunda kusma başladı eve gelince acile gittim kanımda enfeksiyon cıktı eşim beni eve getirdi bu sefer onun ateş-i cıktı enfeksiyon onda baya coktu covid den şüphelendi doktor test verdik çok şükür bisey çıkması ben 2 serumla toparladım.kizimda yavaş yavaş toparlıyor eşimin ishali devam sadece doktor salgın dedi aynı şekile ben acilde serum alırken 2 hasta yatıyordu aynı şikayetlerden hemşireye sordum bu ara bağırsak enfeksiyon salgını var dedi çok geçmiş olsun acil şifalar 
(25 puan) tarafından
Aynı durumdayim inşallah toparlar ama ishal olsa çocuk sanki daha iyi olucak :( inşallah çabuk geçer benle eşimde olsa atlatirizda oğlu. Daha 3 yaşında ve serum bile zor takıldı:(
(248 puan) tarafından
Muhtemelen ishale dönecektir o çünkü kizimda 3 gün kusma ateş sonrası ishale dondu dediginiz gibi çocuklara değil bize olsa keşke ama maalesef Rabbim yardımcınız olsun
(25 puan) tarafından
Ay sohbet yerlerine baktimda herkes aynı yaaaa bu ne salgını böyle :(
0 oy
(78 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin tez vakitte hastane de olmaniz daha iyi olmuş korkmayın ınşallah çabuk toparlar yavrucak çok Nalet hastalık geçen haftalarda benim oğlumda aynı şekilde yakalandi 3 gün üst üste serum için acile gittik bir hafta sürdü oğlum resmen gözümün önünde eridi bu hastalık bağışıklığıni cok düşürüyor cocuklarin maalesef toparlayamadan bizde üst solunum enfeksiyonu olduk 
(25 puan) tarafından
Valla doktorumuz sağolsun canım bu çocuk gece eve giderse kesin havale geciricek dedi ben bırakmak istemiyorm size birakiyorm dedi ilk uygulanan tedaviye vücut yanir vermedi zaten çok 40derece ateşle bekledik 2. Adımda farklı tedavisi uygulandı çok çok şükür ateş inebildi ama çok zor resmen 3 gündür aç susuz uykusuz ayaktayım :( evlat çok kıymetli cok
0 oy
(3,069 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Oğlumun bakıcısı da bu gece acile gitti mide bulantısından. Insallah enfeksiyon değildir öyleyse oğluma da bulaşmıştır
(25 puan) tarafından
Malesef herkes böyle cevremde ya insan korkuyor dikkt edin çocuklar çok çok ağır atlatiyor yavrumun halı gozumun önünde gitmiyor Allah'ım birdaha yaşatmasın ama çok ağır bı virus
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Görümcemn kızıda 4 gündür hastnde bu hastalıktan dolayı nasıl oldu anlamadık hiç :(
(25 puan) tarafından
Zaten salgın çocuklarda daha etkili diye biliyorum şuanda bende halen hastanedeyoz
(4,098 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
(331 puan) tarafından
Probiyotik öneriliyor Allah acil şifalarını göndersin herkese
tarafından
Cnm probiyotik derken bimde satilan yogurt  var ikili o mu mesela
(7,129 puan) tarafından
Canım hayır ondan değil ezcanede satılan probiyetik  bağırsak duzenleyici  kesinlikle al ve kullan
tarafından
Tmm cnm sagol
(25 puan) tarafından
Entoregermina kids önerdi doktorum günde 1 tane
(331 puan) tarafından
Yok canım arkadaşın dediği gibi eczanede satılır damla formunda. Ama ev yoğurdu da çok önemli
0 oy
(126 puan) tarafından
Kaç aylık ? 
(25 puan) tarafından
3 yaşına yeni girdi
(126 puan) tarafından
Siz bebekliğinde rotavirüs aşısı yaptırmışmıydınız?
(25 puan) tarafından
Yok hayır yaptirmamiatim zaten çocuk ishalde olamadı canm kusuyor ishali başlamadı başlasa rahatlicak 3 gündür tuvalete cikamadi
(126 puan) tarafından
Ayyy yavrum ya yazık antibiyotik tedavisi verirlerse toparlar çok geçmiş olsun
0 oy
(4,152 puan) tarafından
10 aylik bebegimle atlattik onu berbat birsey 41.2 yi gorduk cok korktum havele gecirick die. Basinda bekledim naptiysam.gecemdi atesi. Serum ignee. Derlen oyle atlattik. Bol bol emzirdim cocugum hala kilosunu toparlayamadi cok zayifladi
(25 puan) tarafından
:( bu sanırım herkeste oluyor ya çok geçmiş olsun
(4,152 puan) tarafından
Aynn canm sagol. Sizede gecmis olsun su ver bebise surekli. Kusma ates ishal olfugu icin vucut cok susuz kaliyor
(25 puan) tarafından
Serum takılı canım dün geceden beri vücut susuz kalmış zaten uyuyor halen çocuğum rahatladı baya çok şükür
(4,152 puan) tarafından
Oy kiyamam. Serum toparliyor hemen . Inss sizede faydasi olur. tekrar gecmis olsun
0 oy
tarafından
Kime sorduysam herkes ayni sulara kirli,lis şeyler karışms arıtıcı taktırdık biz en son çıkan dan onun suyunu bile kaynatıyorum ne yapayım
(25 puan) tarafından
Bende Çeşme suyu kullanmıyorum ama bunu bende duydum :(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Bir ben (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Bir ben (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 38 göst.
0 oy
5 cevap 95 göst.
17 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzecsknn (1,241 puan) tarafından soruldu

405,630 soru

12,153,610 cevap

36,581 kullanıcı

...