0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar 7 temmuzda bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum 12 haftalikti. Kanamam bir kaç gün oldu bitti. Bir sonraki ay 3 gün adet oldum. Bu ayda adetime 6 gün varken erken adett oldum ama afedersiniz çamur gibi kahverengi geldi. Kürtajdan dolayı mı erken gelmiştir adetim ancak mı düzene giriyor yoksa üstüne mi gördüm başına böyle bişey gelen var mı 

3 Cevaplar

0 oy
(4,060 puan) tarafından
Düzene girmeye çalışıyor canım için temizleniyor derler kurtajdan sonrada aynı lohusa gibi 10 15 gün hatta bir ay adet olanlar oluyor senin kısa olduğu için sonrasında çamur gibi gelmiştir korkma zamanla düzene girer 
(22 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ben kürtaj olduğumda kürtajla 10 gün hafif lekelenme oldu ardından 23 gün sonra ilk adetim oldu evet kahverengi oluyordu çünkü içini temizliyor içerde birikmiş pis kanı atıyor sonuçta . İlk bir iki gün öyle devam eder sonra normal kanamaya döner ha bide ilk adette ve ikinci adette kanamam çok çok olmuştu sormuştum normaldir demişti sende korkma öyle olursa için temizleniyor :) benimde 8 haftalıktı kalbi durdu ilk gebelikti şuan 4 ayimdayim 6 aydan sonra düşüneceğim gebelik . Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin
(22 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah
0 oy
(7,479 puan) tarafından
Canım korunmuyor muydun üstüne gördüğünü düşündün. Benimde kurtajdan  sonra nerdeyse hic kanama olmadi. Doktor ilar verdi yine tam temizlenmedi. Ara ara lekeleme oldu sonra 1 ay dan sonra duzene bindi.  Tabi ilk ay normal adetten ziyada dedigin gibi ilk gunler kahve lekeydi . Zaten rahim anca temizleniyor. Sen icin rahat etmezse bi dokotea gidersin 
(22 puan) tarafından
Tamam canım en iyisi ben bir doktora gideyim içim rahat etsin .

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
1 cevap 46 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kimsal88k (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 110 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde YAVRULARIMM (2,608 puan) tarafından soruldu