0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (399 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar arkadaşlar benim Bir oğlum var 9 aylık kendimce uyku düzeni oluşturdum sabah 6.30 da uyanir iki saat sonra uyur  1 saat sonra uyanir ikinci uykusuna 12  1 gibi yatar eger bir saat uyursa  3. Uyku 4 5 gibi olur yarim saat yatar gece uykusuna 8 de yatırırim  ama geceleri cok uyanıyor bazen 10 dan fazla bazen iki defa gece kalkmasi beni çok yoruyor sallayarak uyutuyorum ama  en fazla 20 dk da uyur  desteksiz uyutabilir miyim acaba yapabilir miyim bu arada meme. Emmiyor mama yiyor her uyanisinda mama da yemiyor bazen su bazen mama cogusu keyfi. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

3 Cevaplar

0 oy
(2,594 puan) tarafından
9 aylık bebek için genellikle 2 uyku yeterli olur ilk uykusunu 2.30-3 saat sonra uyutmayı deneyin erken uyanırsa tekrar sallayın uyutmayı deneyin mesela 9 da uyudu 10 da uyandı 1 de yatırın 2 gibi uyandıysa biraz daha sallayın uyumasını sağlayın uyumuyorsa da 3. uyku yerine uyku saatini erkene çekin biraz belki 3 uyku fazla geldiği için sık uyanma yapıyordur onu gözlemleyin 3 uyku yaptığında daha mı sık uyanıyor eğer öyleyse 2 uykuya düzen oluşturun yoksa akşam uykusuna geçiş saati güzel birde suyu da alışkanlık yapabiliyor çocuklar benim oğlumda gece mama yemez sadece su için uyanır şuan yürümüyorsa bebeğiniz sallamayı bırakmak için çok iyi bir zaman yürümeye başlayınca çok daha zor olur intagramda uyku sayfaları var desteksiz uykuya geçiş için bilgiler paylaşıyorlar onlardan destek alabilirsiniz
(399 puan) tarafından
2 uyku olunca da cok uyanıyor gec yatirsam da çok uyanıyor alışkanlık etti galiba    ücretsiz mi hangi sayfalar
(2,594 puan) tarafından
geç yatırmak zaten geç kalkmasına ya da derin uyumasını sağlayan birşey değil çok yorulunca ayına göre uyanıklık saatini aşınca gündüz yeterli uykuyu alamayınca da gece çok sık uyanmalar oluyor ama dediğin gibi alışkanlıkta olabilir peri tozu uyku, sihirli uykular, uyku kuzusu, kundakuyku ve türkan acar diye var türkan hanım uyku eğitmeni değil ama destek uyku ve uyku saatlerini düzenleme ile ilgili birçok hikayesi mevcut
(399 puan) tarafından
Teşekkür ederim çok sağol
-Reklam-
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Gündüz uykusu 2 olmalı ısrarcı bı uyku hali yoksa birde uyku arkadaşı öneririm çok kolaylaştıracak işlerini 
(399 puan) tarafından
Uyku arkadaşı denerim onu da yaptım iki uyku olunca da çok uyanıyor
0 oy
(1,950 puan) tarafından
2 uyku yaptırman lazim. 2 saat sonra olmamalı ki ilk uykusu.
(399 puan) tarafından
Dayanamıyor çok ağlıyor uyutuyorum mecburen 2 uyku olunca da çok uyaniyor ki
(1,950 puan) tarafından
Ama 9 aylik bebek 2 uyku yapabilir.
O da ayağında salladığın için oluyor sık uyanmasi bu yuzden
(399 puan) tarafından
Düzeni değiştirmem lazım o zaman

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 942 göst.
19 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Turk kahvesii (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 321 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Sertuğ (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
6 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hatice 25 (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 167 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde merica87 (173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,502 soru

24,263,811 cevap

341,659 kullanıcı

...