+1 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Balkonumda var yikiyorum siliyorum yine geliyor bu nedir bole ya evin icine de girmis yerde goruruyorum ya hergun temizlerim silerim yine cikiyor yine cikiyor nasil engelliycem ilac filan sıksam deli oldum ya

image

1 cevap

+1 oy
(2,319 puan) tarafından
Dantel böceği bu canım benim balkona da çok gelmişti iyice yıkadım sonra belediyeyi aradım evin karşısındaki parkın ilaçlanmasını talep ettim sağolsun bugün gelip ilaçladılar. Evine yakın bi yerde ağaçlık alan park fln varsa belediyeyi ara ilaçlama yapıyorlar. Balkonu iyice yıka ve camları açma bunlar istilacı çünkü.
tarafından
Ay deli oldum ya siliyorum  ediyorum hop bakiyorum arkamdan geri turemis ev sahibinin bahcesi ver ordanmi geliyorki ucusuyorlar cunku ona soyliyim
(2,319 puan) tarafından
Evet bahçelerde vardır bazı bölgelerde istilaya başlamış bu böcekler o yüzden ev sahibiyle konuş belediye gelip ilaçlansın. Çünkü hem ısıran bir böcek hemde kıyafetlere fln yapışıyormuş.
tarafından
Evet canim yapisitor camasir asamiyorum balkonuma ay tamm ben hemen soyliyim ona sağol canim
(2,319 puan) tarafından
Balkonu da iyice duvarlarıyla yıka inşaAllah biter. Nemli yerde durmuyorlarmış zaten. Rica ederim.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 260 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Yigido (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 5,610 göst.
0 oy
4 cevap 203 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 809 göst.
16 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,915 soru

24,407,574 cevap

350,657 kullanıcı

...