0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (1,300 puan) tarafından
Hanımlar benim ilk çocugum bu konuda tecrübem yok tecrübenize ihtiyacim var benim birincisii oglum büyük tuvaletini yapinca söylüyor afedersiniz bokum var ben sıçtım anne diyor yapmis oluyor bazen de cisim var diyor ama lazimliga oturuyo kaç dakika oluyor yapmiyo bir türlu nasıl yapcam aslında söyleyebiliyor süttende kesmek istiyorum iki yaşını çoktan geçti

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Önce hangisini bıraktırmak istiyorsun. İkisi aynı anda olmaz 
(1,300 puan) tarafından
İkisinide neden diye sorarsanız bana sütten kescem zaman yazın ortasında iki yaşını bitirdi kescektim sütten sıcakta olmaz kışa doğru dendi bende erteledim önce sütten kesmem lazim ama cisinide öğrensin istiyorum ama üç yasina kadar da cisi bekletsem nolur
tarafından
İkisi aynı anda olmaz.iki alışkanlığını degistireceksin hircinlasir.
-Reklam-
0 oy
(2,459 puan) tarafından
Ikisini ayni anda yapma. Once birini sonra digerini hallet
(1,300 puan) tarafından
Bende sabirsiizim ama önce sütten keseyim
0 oy
tarafından
İkisini aynı anda yapma canım ilk birini yap sonra diğerini. Aynı anda zorlayabilir. Oğluna anlat öncesinde kaka kitapları var onları al oku söylğyomuş zaten ya yapmadan gelince söyler misin tuvalete yapmayı dene bakalım falan de. Öncesinde anlat ama güzelce. Düzenli söylersen anlar diye düşünüyorum söyleyen bi çocukmış zaten
(1,300 puan) tarafından
Aynen söyleyebiliyor ozaman önce sütten keseyim
tarafından
Sen bilirsin canım başarılar dilerim çokça :)
(1,300 puan) tarafından
Çok sağol canım
0 oy
tarafından
Ya komiğime gitti bokum var :) nerden öğrenmiş bunu:) 
(1,300 puan) tarafından
Ne bilim aklimaza geleni söylemişiz öğrensin diye aynen alt üstuz kaynana falan kalabalık çocuk kelimeleri cabuk kapıyor
tarafından
Öyle benimkide salağı öğrendi unutmuyor Bi türlü
0 oy
tarafından
İkisi aynı anda olmaz.. çocuğu alt üst edersin..tuvalet eğitimi dediğin şey basit gibi gorunuyo ama çocuğun doğduğundan bu yana kullandığı bezi atıp direk alışmasını bekleyemezsin cnm..3 yaşına kadar kalsa hiç bisiy olmaz ki ben oğluma 3 yaşına girdi o zaman başladım ..he hazır olmasaydı yine başlamadım..herkez 2 yaş 3 yaş diyoda tuvalet eğitimi yaşla ilgili değil..her çocuğun gelişimi farklı..her çocuk aynı 2 yaşında kasları gelismiyo..ben bir iki küçük denedim  baktım hazir değil ne onu yorayim dedim.ne de kendimi..3 yaşında kendisi söyledi bez.cikarirken bezine.cis yapmak istedi .önüne tuttum yaptı.sonra tuvalete başladık..ve.bir.kac ay kakasını beze yapmak istedi öyle yaptık.bir süre.snra.kendisi rahatsız olunca tuvalete yapmak istedi..bu kadar acaleci davranma derim ben
(1,300 puan) tarafından
Ozaman bende önce sütten keseyim onun zamanı geldi çiş bez işi dursun biraz
0 oy
tarafından
Ilk once sutten kes salca sur cnm
0 oy
tarafından
Ilk önce sütten kes canım gece beslenmesini falan bırakın ondan sonra tuvalete alıştır 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 46 göst.
+1 oy
24 cevap 517 göst.
4 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Zeynepjdjdjd (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 29 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Wdisoo (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 48 göst.

411,787 soru