0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok sorunlu bir evliliğim var ve herkese derdimi anlatmisim elimde olmayarak ve herkes psikolojimin bozulduğu söylüyor. Çok farklı biri olmuşum ne yapabilirim?

7 Cevaplar

0 oy
(3,832 puan) tarafından
Bu tek taraflı bir şey değil eşinle beraber bi uzmandan destek alın bence psikolojisi bozulana değil onu bozana bakmak gerek öncelikle 
tarafından
Öyle ama ben kimi görsem derdimi anlatasimbgeliyor
(3,832 puan) tarafından
Günlük tut ona yaz herseyi hergün aynı şeyleri yazsanda yine yaz yine yaz  bi süre sonra başkalarına anlatma ihtiyacı hissetmeyeceksin
-Reklam-
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Destek alarak başka çaren yok gibi niye herkese anlattın ki paylaştıkça acın çoğaldı
tarafından
Bilmiyorum öyle bir hata yaptım
(1,242 puan) tarafından
Destek alın..
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Öncelikle Allah a sığın canım inan hickimseden hicbirseyden fayda yok sonrasında psikolojik destek alman senin için faydalı olacaktır 
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Sinirli agrasifsen psikiyatriye gidip anlatınca ilac verir belki bi nebzede olsun iyi gelir 
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Anlattığın herkesten bir bir uzaklaşarak  kendini ev içinde uzman bir paikologdan destek alarak toparlaya bilirisn sıkınyıların sadece senin ise eşin de varsa eşinle birlikte aile danışmanın dan destek alabilirsin 
0 oy
(95 puan) tarafından
Bu tek senden kaynaklı değil psikoloji durduk yere bozulmaz evlilik terapistine gitmeyi denediniz mi ?
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Kimseyi dinleme asıl sorun onlar yapman gereken geriye yaslanıp kafanı boşaltıp mutlu olacağın küçük şeyler yapmak

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,440,125 soru

23,675,268 cevap

309,865 kullanıcı

...