0 oy
137 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Spiral taktirdim ve az da olsa her gun kanamam var normal mi 1 ay olacak

5 Cevaplar

0 oy
(1,718 puan) tarafından
Bence normal değil bi doktora git göster yerinden kaymış olabilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
4 ay ildu ara ara kanama bitiyorda bikac aya adet uzuyor ya
0 oy
(671 puan) tarafından
Çok normal zaten adet görsen kesilir ben kirkliyken taktırdım çok geliyordu leke adet görene kadar geldi sonra kesildi şimdi hiç gelmiyor
(2,184 puan) tarafından
Merhaba canim benim de kırkım çıkmadı kanamalarm azar azar devam ediyor gitsem takarlar mı
tarafından
40 çıkmadan takmazlar cnm hem rahimin toparlanması lazım 40 kontrolüne gittiğine taktırmak istediğini söyle
(671 puan) tarafından
38.gunde git bana hemşire öyle demişti tam 38.gunde gittim kan tahlili yapıp taktılar rahime ultrason verdiler öğlen sonu da hemen takiverdiler
(2,184 puan) tarafından
38.gun gideyim kontrole takarlarsa taktirim o zaman sagol canım
0 oy
(1,385 puan) tarafından
Normal degil bnce cnm bende 15 gun oluyo taktirali adetim bitti kanamam da bitti git bi baksinlar bnce
0 oy
tarafından
normal cnm ilk aylar düzene girecek..benim 2 senedir duruyordu dün kaydığını öğrendim..adet dışı kanama yaşadım 1 hafta sürdü günü gününe olurdum adeti..şüphelemiştim doktora gittim kaymıştı yarın gidip çıkarılıp takılıacak tekrar
tarafından
Adet disi kanama mi seni suphelendirdi canim hamilelik olustu mu
tarafından
yok cm bugün test verdim
ben 3 kere taktırdım cnm az çok anlıyorum..2 sene önce taktırdım doğumdan sonra..düzenli adetim giderken 1 hafta süren kanama yaşadım adetim dışında şüphelenm randevu almıştım dün için..ipi de çıkmıştı zaten peçetede gördüm..kadın doğum bize test getir öyle çıkartalım spirali de kendin getir takalım dedi..ben de sağlık ocağında test yaptırdım sabah yarın da aile planlamaya gidip çıkartıp tekrar taktırcam cnm kaymış yani

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 55 göst.
27 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsra324 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde FM (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
9 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
18 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,864 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,740 soru

23,625,102 cevap

307,005 kullanıcı

...