0 oy
242 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,310 puan) tarafından
Çorba olarak _ süzme mercimek çorbası

Ana yemek olarak _orman kebabı_ tel şehriyeli pirinç pilavı 

Meze olarak ta yani ortaya koymalı_yaprak sarması _ salata _karpuz kavun_ yoğurt lu mor salata 

Tatlı olarak da _ kadayıf li muhallebi bide yanina tuzlu birşey düşünüyorum ya çiğ köfte yada tuzlu kurabiye bu konuda karsizim kızlar fikir verin 

İçecek kolarak sarı siyah kola yemekten sonra da cay yetermi kızlar eksik varmı sizce...?

9 Cevaplar

0 oy
(95 puan) tarafından
Daha ne olsun muhteşem bir menü 
(2,310 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim ♥️
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından
Kiz sabah sabah rüyanda mi.gordun :D
(2,310 puan) tarafından
Akşama anca yetiş kiz daha market te inip eksikleri alicam :)) bi soruyum dedim markette inmeden eksiğim varmı diye
0 oy
(2,593 puan) tarafından
oo maşallah ne olsun canım afiyet şeker olsun
(2,310 puan) tarafından
Sağol canım benim ♥️
0 oy
tarafından
Tatlı tek yeter yemekten sonra tuzlu gitmez kuşum

Ellerine sağlık şimde den menun güzel

Mezelinde falza gibi birini çıkarabilirsin
(2,310 puan) tarafından
Meze olarak hangi sini cikarmaliyim canım sence
tarafından
Salata ve kavun çıkar diğerleri kalsın
(2,310 puan) tarafından
Eşim salatsiz yemek yemez ama kavunu cikariyim o zaman teşekkür ederim canım ♥️
tarafından
Afiyet olsun canım ❤️
0 oy
(135,708 puan) tarafından
yemekten snr kuruyemis abur cubur meyve olabilir
(425 puan) tarafından
Okadar yemekten sonra  yicen yani abur cuburu sen olsan
(2,310 puan) tarafından
O zaman markete inip kuruyemiş aliyim teşekkür ederim canım
(135,708 puan) tarafından
ben misafirlikte tika basa yemiyom kibar kibar yiyom o yuzden abur cuburda yerim yani
0 oy
tarafından
Bence çiğ köfteyi de ortaya koy tuzlu kurabiyeye gerek yok 
(2,310 puan) tarafından
O zaman bi mezeyi çıkarıp çiğ köfte yi ortaya koya bilirim teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Tuzlu kurabiye olabilir çiğ köfte olmaz bence. Yemekten sonra hiç yenilmez. Menü güzel 
(2,310 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım çiğ köfte yi yemek ten sonra si için çıkardım doğru söylüyorsun
0 oy
tarafından
Ana yemek çok güzel mezelerde sarma salata biraz da mor salata yap kavun karpuza gerek yok tatlı zaten muhallebi kadayıf tek başına ağır oluyor yanına hic bişeye gerek yok bence bende misafirlerime yapmıştım ama tek servis ettim. Tatlının yanında çiğköfte olmaz yemekte mor salata yada çiğ köfte seçimi yapabilirsin ortaya bırakmak için ama yemekten sonra olmaz. İçecekler yeterli zaten sarı ve siyah değilde bir tane kola limonata 
(2,310 puan) tarafından
Kolalar ewde var canım onun için çiğ köfteyi mezelerden birini çıkardım ona ekliycem teşekkürler canım cok  güzel fikir ♥️
tarafından
Sürekli misafir ağırlarım herşey usulünde güzel abartmaya hiç gerek yok dediklerimi yaparsan yanlış yapmazsın Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin
0 oy
tarafından
Gayet yeterli canım allah bereket versin tatlının yanına mercimek köftesi de olur çiğ köftede olur 
(2,310 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim ♥️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 285 göst.
27 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Sukufe (8,092 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,056 göst.
0 oy
3 cevap 253 göst.
25 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Didemm (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 506 göst.
17 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde busra34busra (548 puan) tarafından soruldu

411,595 soru

12,390,580 cevap

43,764 kullanıcı

Kategoriler

...