0 oy
166 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Fvbnkjgffuun

4 Cevaplar

+1 oy
(1,850 puan) tarafından
Ama şuan sende seçici davranıyorsun farkettigim kadarıyla 
tarafından
Seçici değil canım ne alakası var istediğim bisey bu
(1,850 puan) tarafından
Anlıyorum da bizim istegimizle olmuyo bu işler :) Allah ne derse o oluyo
tarafından
Bende oyuzden Allahın izniyle diyorum :)
-Reklam-
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Elalem der herseyi der senin kalbini Allah biliyor he de gec
tarafından
Aynen ben de öyle yapıyorum yani erkek istemek onların gözünde günah bisey gibi
0 oy
(4,690 puan) tarafından
Bırak şunları takma kafana banada aynısını yaptılar oğlum oldu diye kız istiyorlarmışta her yer erkekmiş sanki sipariş üzerine hamile kalıyoruz 
tarafından
Aynen öyle yaa ben kızım da hamileyken dua ediyorum kız olsun ogluma kız kardeş gelsin diyodum ayy bi bakışları vardı.. ama kendileri de şimdi ben erkek istiyorum tabi önce sağlıklı hayırlı olsun erkek istiyorum diye diyorlar yok yok kiz olsun kız hayırlı falan filan ben erkek bebek giydirmeyi  özledim kızım da herşeyi yaptım içim de hiç bisey bırakmadım sıdkı hi bebegimi de dua ediyorum sağlıklı hayırlı erkek evlat olsun diye bunda ne gibi kötülük var
0 oy
(469 puan) tarafından
Sende sanki erkekci gibisin eşinin ailesi istiyor diye de olabilir o yüzden sinirleniyosun kız fln dediklerinde
tarafından
Hayır alakası yok 2. Çocuğum da hep dua ettim kız olsun diye onlar da ben kız isteyince bi tuhaf bakıyorlardı... inanmazlardı kızım oldu acıyarak bakıyorlardı ama ben hiç takmadım ve şimdi okadar güzel bi kızım var hepsi kıskanıyor
Yani erkek yada kız istemek neden kötü olsun ki sağlıklı hayırlı olsun da
tarafından
Ben kız dediklerin de sinirlenmiyorum  diyorum ki kız istediğim zaman ters ters bakarlardı **** olurlardı ogluma kız kardeş gelsin kızım olunca herşeyi alaçam falan diyodum gicik olurlardı derlerdi yok erkek olsun ne kızı sende istemiyosun bize öyle diyosun kızım oldu her şeyi yaptim  icimde hiç bisey bırakmadım sıdkı bu bebegim de de erkek hissediyorum diyorum yok yok kiz olsun yok kiz hayırlı falan asla ben ne istesem demezler Allah gönlüne gore versin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 327 göst.
2 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
30 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 944 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (1,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.