0 oy
908 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Soğuk baklava yapmaya çalıştım sadece çalıştım oldumu bilmiyorum çok korkuyuerim :D

image

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tadı nasıl olmuş bakınca bize de yaz kız 
tarafından
Yiyorum efssooo
-Reklam-
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Olmuş olmuş afiyet olsun 
0 oy
tarafından
Hele bacım bir tarif atabilir misin bir de antep fıstığı mı kullandın içine ateş pahası artık normal yemeğe bile ayrda bir anca alıyoruz ya :D
tarafından
Ceviz vardı evde valla kuzum cevizle yaptım napam fakirik :D dur atim
tarafından
Güzel oldu mu cevizle bende deneyeyim :)
0 oy
tarafından
Kız kaç gündür benim de canım çekiyor ya benim eşim  hayatta el sürmez :D bu arada eşlerimiz adaş benimkinin de adı ismail :)
tarafından
Ah ismailler biraz inat olur seninkide öyle mi ♥️ Ismaaaall diyorum ben ona çıldırıyor :D benim eşim çok sever geçen canım çok çekti dedi yaptım bende inşallah beğenir, eşlerimiz can can
tarafından
Benimki de inatçı valla bir de çabuk sinirlenen sonradan pişman olan cinsten ama dediğin gibi candır Allah başımızdan eksik etmesin eşleri
tarafından
Ayy aynı benim İsmail gibi, çok çabuk parlar çok çabuk söner üzdüğü için :)
tarafından
Aynn öyle valla :) hadii seninki polis sinirli olması normal benimki din kültürü öğretmeni insan biraz nur yüzlü biraz sakin olur ya gerçi dışarda öyle ama bana gıcık
0 oy
tarafından

image

.              
0 oy
tarafından

image

.                      

0 oy
tarafından
Afiyet bal şeker olsun canım 
0 oy
tarafından
AA Sümeyra senin eşin polis mi ya baksana bı kaç kişi burda ve ben bı ilan gördük evde paketleme.kapora falan istemiyorlar da ama belge olarak kimlik ön yüzü istiyorlar.kimlik on yüzüyle dolandırma falan yapabilir Lee mi eşine sorsana ya bilir mi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 146 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 517 göst.
0 oy
7 cevap 562 göst.
0 oy
4 cevap 361 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,145 puan) tarafından soruldu

409,698 soru

12,316,081 cevap

38,833 kullanıcı

Kategoriler

...