0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (129 puan) tarafından
Kizlar oglum 5 yasinda biraz once uyumadan once disim agriyo dedi cürük sanirim fircaladik gargara fln yaptik simdi uyudu sukur ama cok uzuldum ins uyaninca gecmis olur bildiginiz iyi gelen birsey var mi uzun yola da cikacaktik bu gece 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Agri kesici sürüp ver  iyi geliyor ama doktora göster benimde kızım öyleydi antibiyotik verdiler geçti çok şükür 
tarafından
Şurup  yazdım  yanlış yazılmış klavyeden  olur patik veya döven verebilirsin birşey olmaz benim kızım bir senedir çekiyor o ağrıyı  ici delinmiş dışının antibiyotik verince çok iyi geliyor
(129 puan) tarafından
Bizim de ilk kez oldu canm ben de dusunyorm cocuga nasil tedavi olur dolgu fln nasl yapilir diye
tarafından
Yok dış temizleme veya çekim çekim için yasi küçük diye idare  edelim dedi doktor çok ağrısı oldumu  ağrı kesici sürüp bide bir ağrı kesici sprey vermişti onu kullandık çok iyi  bakalım artık ne zaman düşerse çünkü çekim olursa yerinde dış gelmez dédi doktor
(129 puan) tarafından
Sagol canm evet spreyler fln rahatlatrsa cok iyi olur hep sekee cikolatalardan oluyo okadar yasak koyuyorm sonunda yine olan oldu yine ben uzuluyorum
tarafından
Aynen sabah saralle sag olsun kizomin disini yok etti
-Reklam-
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Canm nette dua var parmagini koyup okuyosn onu bul surekli oku bos kaldkca rabbm sifa versn 
(129 puan) tarafından
Ay sagol canim abdestliyken okuyayim uykusunda sifa Allahtan ins Allah razi olsun
(2,720 puan) tarafından
Benim bi hafta agridi duayi okuyunca 1 gune duzeldi canm sendende ragzi olsn kuzum
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Ben sarımsağı ikiye bölüp yarısını çürük dişime koymuştum canım çok iyi geldi hatta odur budur daha ağrımadı benimki birazcıkta şişmişti hatta ama 5 yaşındaymış bilemedim koydurırmuki 
(129 puan) tarafından
Sarimsak ve karanfil denicem ben de canm sagol uyansin da duruma gore artk ins gerek kalmaz
tarafından
Ay sakin deneme kiz sarimsak cok aci tat veriyor yanak etine ve dile cocuk aglar susmaz karanfil iyi ama cocuk o yapamaz yutar onu
(129 puan) tarafından
Karanfili butun koymaktansa ezip koyunca daha etkili olyodu kendime oyle yapyodum ben kirintilar gibi oluyo onu yutsa da bisey olmaz heralde ins

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 115 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 90 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gokce09 (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
20 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.