Ben de üçlü takım valizlerin orta boy olana haxrladım sırtımızda taşımıcaz hastane ortamı nolcağı belli olmuyo bide bu seferki doğumumu devlette yapıcam neyle karşılaşıcağımı bilmiyorum ilk doğumumda tecrübeli olduğum için önce kendime tek kişilik bi battaniye koydum kıştı hastabe sıcaktı ama ben doğumdan çıktım ısıtamadılar üst üste başka yatakların pikelerini öetmüşlerdi pijama helek hasta bezi bebeğe de 3 takım haxrladım bezlerini de yanına koydum poşetledim ekstra bez battaniye süt sağma pompası onu da büyük tecrübe ilkimde sütüm inmemişti nöbetci eczaneden almıştık mama verilmesin diye kuruyemiş bisküvi falan koydm dışardan almıyolarmş refakatci getiremiyomuş diye duydm bi de yanıma bi ufak çnta alıcam ona da elimin altında şarj aleti kimlik peçete ıslak mendil vs. Gibi şeyleri koymak için ben tedvirimi alıym da kullanmadam da geri getiririm orda kmden bulupta isticeksin he bazıları gerçekten tatile gider gibi hazırlıyo ıvır zıvır gerekli gereksiz dolduruyolar kendimce ilk doğumumdan tecrübelerimle ihtiyaç olablecekleri koydm tıklım tıklım olmadı ama derli toplu oldu ufak bi çantaya da sığmazdı tek bebeğinkiler vile sığmıyo o anne bebek çantalarına kaldıki annenin de ihtiyaçlsrı var bilmiyorum basl sığdırıyolar helal olsn valla :)