0 oy
689 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kayınvalidem kizima panduf almış kamerali aradı gösterme sakın dedim çünkü oğlum çok aglicakti inadına gösterdi oğlumda başladı aglamaya beni sevmiyor diye içim acıdı o kadar gösterme dedim çünkü biliyordum üzüleceğini oturduğum semtte açık ayakkabici aradım bulamadım içim gitti çocuğuma

10 Cevaplar

+10 oy
tarafından
Vay yavssakkkk oyle insanlar ne anlar cocuk kalbinden merhametsiz ben olsam o pandufu asla giydirmem cope atarim
(13,307 puan) tarafından
Valla var yoksa kaynamaz kanım yalan değil :D
tarafından
Ahahha cok sukur elhamdülillah :)))
(4,689 puan) tarafından
Oy ben sizi yiyerim kafanızın tepesinden öpüyorum bacılar :DD
tarafından
Ahahha bende gozlerinden opuyorum bebisim ❤️
(13,307 puan) tarafından
Biz de seni öptük o zaman ❤️
-Reklam-
0 oy
(52,633 puan) tarafından
pandufu getirince de giydirme 
tarafından
Giydirmicem zaten
0 oy
(391 puan) tarafından
Senin yerinde olsam kızıma aldığı pandufu da kabul etmem, resmen ayırt etmiş, iki çocuk varsa diğerine de alınmalı, çocuk bu ağlar tabi :(
tarafından
Ya gösterme dedim iyice gösterdi çok ağladı bulamadim da açık yer yarın hemen bakicam ama
(391 puan) tarafından
Oğluşuna söyle ki ben onu da almam ondan de, ikinizi de ben alcam diye teselli et. O Ruhsuzdan da alma pandufu
0 oy
tarafından
Ben olsam sen al hele bacım şunu deyip koltuğunun altına ilistiririm sen bunu al dur bik gotune sok derim minnacık çocuğu ağlatınca canına değiyor sanki orusbunun 
0 oy
(2,751 puan) tarafından
Kıyamam ya içim cız etti. Derdi ney ki ayırıyor çocukları? 
0 oy
(469 puan) tarafından
Kızına aldığını da istemem çocuğu o ki ağlattı alma kıza aldığını da üvey mi oğlunuz niye öyle yaptı 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Benim babannemde hep öyle yaparmış ablama alırmış bana almazmis annemde gider ablama ne alirsalar aynısını bana alırmış şimdi 24 yaşındayım babannemi hiç sevmiyorum
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Ya çok üzüldüm niye böyle yapmış madem alıyor ikisine birden alsın söyle o pandufu getirmesin kime veriyorsa versin sen kabul etme çok ayıp ya
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Kızına aldığınıda kabul etme neden evlat kayırıyor
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Getirme anne biri ayrılır mı çocukların ne kadr ağladı susturamadim derdim ben olsam fok ayip çocuk ayrılır mi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
12 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (158 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 730 göst.
0 oy
2 cevap 94 göst.
26 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde anneadayi_96 (956 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 272 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,156 soru

23,645,445 cevap

308,177 kullanıcı

...