Ne zaman surda insan gibi cevab verecem desem uzerime yuruyorlar ters cevablar veriyolar. Gercekten artik siz giviler yuzunden bir yorum yazmiylrum yazmiycamda artik. Insanlik kalmamis gzurl gozle bakmak kalmamis tek kisi hakkinda konusmuyorum burda bana defalarca kez yaptilar sadece bana degil bazi arkadaslarada yapiyorlar..madem bir soru acmissin ozman cevablara hazir olacaksin. Hamile hazretleri hanfendiler sadece siz hamile degilsiniz!
Sizin kapriszlerinize katlanmak zorunda dgeiliz! Eger aksi yrlumlari kaldiramiyorsaniz buraya soru acmayin!!!!!!yeter artik ne ahlak kalmis ne husnu zan nede guzel cevab verme. Hamile halimle kac kez gulumsemeyle yazdigim yorumlara ters cevab verildi kavgaya tutuauldu. Beni bu halimle uzduler Allah hakkimi alacaktir. Ben yalnis anlamda soylememe ragmen yine tera cevablar aldim. Nekadar mutsuz nekadar ckeilmez insnalar oldugunuzu farkinda degilsiniz. Siz gibiler yuzunden artik bie yorum yapamaz oldum. Benim belki kim oldugumi yada bana oyle birsye yaptiklarini hatirlamyacak bazilari. Ama sadece bana degil baska arkadaslarada bu yapiliyor. Eger iyi degilseniz pskolojiniz vozuksa yazmayin bruaya!!! Size katlanmak zorunda degiliz
Yazmiycam dedim bos ver diyorum uzun zamandir hatta budaya girmiyorum DENGESIZLER yuzunden ama artik surama geldi. Siz kik oluyorsunuzda aksi yprum.alinda ters cevab veriyorsunuz