0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (2,503 puan) tarafından

Kizlar bu siteyi bilen varmi görümcemin komsusunun kizi bu siteden is yapmis sozde gorumcem dedi sende yap konustum bu kisilerle polis yada jandarma tanidiginiz varsa sayfamizi arastirin dedi İNCİ PAKETLEME VE AMBALAJ googlede yazdim ama cikmadi hic

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben inanmıyorum böyle şeylere 
(2,503 puan) tarafından
Bende inanmadim yılan gorumcem gosterdi
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından
Buradan biri instada bi iş sayfasından dolandırılmışti hangi sayfa bilmiyorum bilen biri yazar inanma para isterlerse yatırma derim.
(2,503 puan) tarafından
Güney paketlemeydi o sanirim
(581 puan) tarafından
Hayir onun ismide evde ek gelir gibi bişeydi bu olup olmadığından emin değilim.
(375 puan) tarafından
Guney paketleme dolandırıcı mi
(2,503 puan) tarafından
Tamam ek gelir ismi ama sirket ismi baska diyolar o kadinada güney paketleme dediler
0 oy
(714 puan) tarafından
Aaa buna sakın inanma bana bi ara yazdılar Ben bu sayfayı takip etmiştim bazı insanlar görüyor sanırım bana adamın biri yazdı takip etmişsiniz sakın inanmayın kaç kişiyi dolandırdılar falan diye sakın kuzum girişme böyle şeylere aklın var fikrin var bir şeyler üret al malzeme yap bak ben okul öncesi öğretmeniyim hamileyken işi bıraktım zaten ilk senemdi 1 senelik yaptım öğretmenlik sonra ev bir şeyler yapayım dedim çanta videoları gördüm çanta örmeye başladım ve sattım kaç tane çanta 
(2,503 puan) tarafından
Bende inanmadim canim ama gorumcem deyince komsumun kizi yapiyomus diye
(714 puan) tarafından
Valla nasıl yapıyormuş helal olsun çünki dolandırıcılar
(2,503 puan) tarafından
Oda demekki bu isin icinde
(714 puan) tarafından
Bencede

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 62 göst.
21 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cikolataaa (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
0 oy
5 cevap 137 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde Prenses annesi23 (1,610 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 170 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,169 soru

12,464,544 cevap

46,850 kullanıcı

Kategoriler

...