0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından
merhaba hanimlar . bugun kizimin ustunu degisirken iki gogsun ortasi cokuk gorundu gözüme elimle baktim baya ice çökük gibi . bu ara hasta birsey yemiyor zayifladi o yuzdenmi acaba sizin cocugunuzunda oyle mi daha cok zayif olanlar merak ettim daha once boyle degildi eminim .internette birsuru sey yaziyo korktum 

4 Cevaplar

0 oy
(123,037 puan) tarafından
postunuz uste ciksin
(2,241 puan) tarafından
saol canim ❤️
-Reklam-
0 oy
(2,241 puan) tarafından
yokmu cevap:(
0 oy
tarafından
Çökük göğüs kafesi benim yegenimdede var güvercin göğsü diyorlar ona sanırım bend etan bilmiyorum ama canım bi çocuk doktoruna götür kafanda soru işareti kalmasın 
(2,241 puan) tarafından
saol canim ❤️ insallah birsey yoktur esimin gelmesine az kaldi beraber goturelim diye bekledim de o zamana kadar aklim biraz rahatlasin dedim
tarafından
Internette yazanlara da hiç kafani takma canım benim ") geçen ben bi hastalandım geçmiş zaman ne oldugunuda unuttum internetten baktım baktım en sonunda beni kanser çıkardı gajsjhssuaikss tövbe yarabbi dedim bu ne hiicc oralara bakma sen bildiğim kadarıyla öyle çok çok mühim bir şey değil ama tabi uzman görüşü almak daha iyi
(2,241 puan) tarafından
hahhaha:)) haklisin canim Allah korusun ya bende oyle hemen internetten bakarim neler yaziliyo korkuyorum . insallah birsey yoktur yinede icim rahatlar gotureyim doktora

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 58 göst.
27 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
4 cevap 136 göst.

406,059 soru

12,172,972 cevap