Bi sussunlarda bizde sınır krizlerine girmeyelim degilmi
Çok yerinde bi yazı olmuş. Zaten onun bunun lafı hiçbir zaman bitmiyor. Bakarken neden evlenmiyorsjn. Evleniyorsun neden çocuk yapmıyorsun. Yapıyorsun öyle bakılır yetiştirilir diye diye devam ediyor ömür boyu
Ah be kuzum hiç rahat birakirlarmi inadina yapißdiricaklar laflari
Kızımı eve getirmiştik doğumdan 10 gun sonra , kahvaltı falan hazırlamıştı babannesi aşağıya indik neyse zaten yaraliyim en derinden nasıl oturdugumu bilmiyorum sağ sol kivranda kivran kizimda kucagimda eşimle annesi yediler içtiler hiç düşünen yok beni eşim heyecandan düşunemiyor onu anlamıştım ama annesi gördüğü geçirdiği halde almadı benden kızımı yemeyeyim diye herhalde .ben de mindere koydum ayağımda beklettim kahvaltı yapayım dedim koştu geldi oooohoho sen şimdiden böyle yaparsan kim baş edecek sallamiyorum gördüğün günü laf dalaşına girdi benimle yemekte mi yemeyelim ne yapayim yani he desene nasıl yapayım alıp baskaydin da bende yeseydim kıyamet mi kopardı sonra defoldu gitti mutfağa ben de onun inadına kızımı sallamaya alistirdim hepte ona verdim ayağında salla salla uyuttu çünkü ben yemekleri yapardım mecbur salliyordu ahahaha hatırladım da çok mutlu oldum şu an kıci hep yere yapısiyordu cok pardon
Bana neden böyle yapıyorsun diyenlere böyle zevk alıyorum diyorum susuyorlar
1,498,878 soru
24,483,786 cevap
357,210 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın