0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından
Makine çamaşır attım dün bı çıkardın hepsine peçete yapışmış gözümden kaçmış içinde parçalanmış peçete iki kere yıkadım tekrar üst üste daha sonra astım kuruyunca çırparim çıkar diye ama nafile napmam lazım kızlar 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canım bir kaç yikamadna sonra kendiliğinden geçer o kadar dert etme benim de başıma çok geldi üstelik hep siyah tişörtlerdi :) 

(133 puan) tarafından
Benimkiler de hep siyah ;)
tarafından
Varsa tüy toplayıcı bant var alabilirsin ama uğraştırıcı ben 2 ,3 yıkamadan sonra düzeldigini gördüm hoc ugrasmadim aman :")
(133 puan) tarafından
Bir kere daha yikiycam bakalım şansa inşallah çıkar
tarafından
Kız üst üste atma yipratacaksin bekle bişey olmaz
-Reklam-
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Bantla temizle yada varsa kıl toplayıcı rulo daha iyi temizler 
(133 puan) tarafından
Yok kuzum
0 oy
(3,832 puan) tarafından
İkinci defa caliştırırken ıslak mendil atsaydin içine hepsini toplardı aslında kötü olmuş 
(133 puan) tarafından
Kurudu şimdi tekrar yikiycam olur mu acaba ıslak mendil atsam
(3,832 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ben hemen hemen her yıkamada atıyorum peçeteyi kağıdı kılı tüyü hep topluyor ama şimdi kurumuslar işe yararmi bilmiyorum normal kirlileri yıkarken o parçalardan birini de at içine bide ıslak mendil at toplarsa hepsini birlikte yeniden at istersen
0 oy
tarafından

boklu bezi gözunden kaçıran makınayı actıgında butun kıyafetlerı ustelık hepsi sıyah olan kıyafetlerı mını mını tozlar ıle dolu halde gormus hayatının şokunu yasamıs bır ınsan olarak suan

ne var ki bunda dedım:D bır kurusun cırp ıyıce sonra bıdaha yıka canım

(133 puan) tarafından
Hahahahahah boklu bez ;;)( daha vahimmis
(4,697 puan) tarafından
Yavrum sen onu nasıl yaptın hahahadbjnk :DD
tarafından
Ben degıl ya benım oglan yapmıs makınaya cok meraklıydı atmıs ne ara aldı çöpten mı aldı nasıl attı bılmıyorum bende makınanın ıcıne bakmadan sıyahları atıp calıstırınca :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 184 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Rumeysa0196 (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 676 göst.
0 oy
9 cevap 275 göst.

405,694 soru

12,156,546 cevap

36,594 kullanıcı

...