0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından
Annemlerde kalmaya gidiyorum doğuma kadar evden ayrılacağım için çok buruk abartiyormuyum acaba evim de mi kalsam öyle kararsız kaldım ki 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben evımde kalma taraftarıydım kötu hısseder ınsan dusunmek bıle tuhaf gelıyordu o ruh halı baska ya gelebılıyorsa annen gelseymıs keske 
(73 puan) tarafından
Annemde kalmak çok istemiyor burda
tarafından
15 gun kalsın doguma kadar tektım ben snrasınsa 15 gun kaldı gıttı
(73 puan) tarafından
Eşim tek koymuyor beni daha 3 ayım var
tarafından
ooooo 3 ay bıde kalcaksın annende sonrada 40 gun lohusalıkta kalırsın
-Reklam-
0 oy
(775 puan) tarafından
Neden evinde doğurmuyursun yada doğumdan sonra gelecekmisin 
(73 puan) tarafından
Geleceğim evime tekrar
(775 puan) tarafından
O zman git vakit geçir annenle baktın sıkıldın fazl duysusala bağladın dönersin nolacak yani sağlıkla gelsin inşallah
0 oy
tarafından
Ailenin gelme imkani varsa evinde kal. Ben evimden ayrı çok uzun vakit kalamiyorum.kendi evim daha rahat
(73 puan) tarafından
İçim içimi yiyor suan
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Şahsen benim fikrim evim evim güzel evim.. Yer içer sçr yatarım. Ne kadar da aile evi olursa olsun kendi evin gibi olmaz. Gün gelir hasta hissedersin gün gelir yorgun. Bir gün geç yatarsın ertesi gün geç kalkarsın. Ayaklarımı uzata uzata TV karşısına geçip sessiz sakin huzurlu bir hamilelik geçiririm. Benim anne biraz fena oldugu için düşüncelerim bu şekilde tabi kızına çok düşkün olup her türlü destegi sağlayan anneler de var ama biz görmediğimiz için böyle düşünüyorum.. Öyle de yaptım. Bir hafta sonra doğum var ona bile kimseyğ istemedim. Azıcık aşım kaygısız başım amaaan. 
0 oy
tarafından
Neden gidiyorsun hem doğumuna saha 3 ay var birde bence hiç bir insanın evi gibi olmuyor annene de o gelsin bir 15 gün yanında kalsa da yeter bence 
(73 puan) tarafından
Yanlız kalmamak için eşim askeri personel
0 oy
(122,923 puan) tarafından
kiz evinde kal annenler sana gelsin ⚘
0 oy
(496 puan) tarafından
Evimde kalmak bana daha iyi geliyor gittik 2 ay kalmak için 17 gün durdum duramadım evime geldim ailemden kaynaklı furamadım değil ama sadece evimde rahatım
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Eşin nerde ki? 
(73 puan) tarafından
Askeri personel
(13,316 puan) tarafından
Çok erken gidiyorsun da yalnızsan kaynana yanından iyidir
(73 puan) tarafından
Yanlızım orda kalmak istemiyorum
0 oy
(171 puan) tarafından
Annemlerden çıkarken ağla annenlerden kalmaya giderken üzül bu kadınlar niye böyle şeyler yaşıyor ya
(73 puan) tarafından
Dimi :)
0 oy
tarafından
Kendi Evin  daha rahat oluyor. Her esyan oluyor lazim olunca. Benimkiler doguma geldi 10 gun kaldi gittiler. O 10 gun yetiyor zaten cnm

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 428 göst.
+1 oy
5 cevap 266 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde -Bal_bocegi02 (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 233 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hilalyyy (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 471 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu