Once bu beni kardesi icin uyardi gorusme fakan diye bende gorusmuyorum iste neyse benim oglumla kizim pzrtesi gununden beri hasta kusma isal ates derken o gunden kayananm bizde cocugun atesini olctum 39.7 korktum havame falan geçirecek diye ben hazilanirken kaynanm eve gitmis kaynimi kaldirmis kos cocuk havale gecircek yengeni hastaneye birak diye neyse benim hanerim yok giyindim haziladim cocugu tam cikicam kapida kaynim noldu dedim cocuk hastaymis onu hastaneye goturcekmisz dedi bende yok gerek yok ben kendim hallederim zaten taksiyle gidicem falan dedim yok gotureyim ben dedi ee cokta yaniyo artik israr etmedin tamam dedim neyse konusu acilmadigindan ben bu mevzudan bahsetmemistim esime nerden duyduysa duymus ben ehliyet kursuna gidiyodum cikista beni aldi iste arkadasim vardi onu falan biraktik bi yanda bana kullandigi kelime su anneni ara iki uc gun orda kalacaksın ne alaka diyorum hsni noldu ee böyle biyle olmus diyo snlatiyorum lafini geciriceksik kendi isini kendin giruceksin falan diyo lan dedim bari çocuklar iykesin oyke gidiyim diyorum ateslenirlerse ara ben goturururum hastaneye diyo annemin kapısına getirdi beni ya in yada mevzu cikartiyim demeye başladı bende sinirden artik eşyalarımı bari aliyim dedim eve surdu artik neyse eşyalarımı fakan aldim ettim gectim anneme bugun ikinci gundu bugun tekrar kurstan aldi beni oglumuda trasa falan goturmus oglum onu gorunce eve ciktigimizda aglama krizini girdi baba beni terk etti baba beni bıraktı diye mecbur aradim boyle boyle iki gundur yapiyo zaten simdi gene yapiyo napiyin diye in asaga geliyom dedi artik eve getirdi boyle bi mevzu olmasaydi beyfendi bana normalde cmrtsi geri donerin diyodu cumarteside bu dedigim kaynimin asker eğlencesi var valla bende inadina gitmeyip pazar aksam belkide pztrsi slai doneyim diyodum tabi oglum boylr yaomadaydi .
Kzilar soyleki annem benim ince noktam nsil ince noktan baskalarinin annesi gibi arkamda duran vsna sahip cikan biri degil ne olursa olsun damadi onun icin en onmli sey . Misal bi ekisgimi gorsun bunu yuzume vurmakla kalmaz yedi sulaleye anlatir annemin agzuna laf vermek istemedigimi esim çok iyi bilir . Ve bunu bile bile yspamsi benim gerçekten cok zoruma giti bilmiyirum ys belki snnem böyle olmasa hersy daha farkli ols bilirdi
Hakkinizi helal edin cok uzun oldu cok doldum kavga etmemek için kendimi zor tutuyorum buraya boslamk istedim ha bu arada da yarin evlilik yil donumuzuz nasil