36 haftaligim devlette büyük ihtimal normal dogum yapcm dün hemşire sanci odasının resmini filan gosterdi 1 bayan yanında refakatçi kalcak dedi bnde esimle rahat edebilirm birtk dedim eşler daha once kavga cikardgi icin artik almiyolarms
Annem dedeme bakiyor hasta annemi hiç bir yere göndermiyor
Kaynanam gelirim diyor onuda istemiyorum
Yanında rahat edemiyorum sanciyi onunla çekmek istemiyrm daha once eltim yuzunden sorun yaşadık ben her rahatszligimi kendim cektim herseyimi kendm yaptim bebege bakar gibi eltime bakti o yasadgmz sorunda size ben baktim diye laf soyledi bende bsna degil eltime baktn dedim yine bi sorun olup başıma kakmasini istemiyrm ve yapmacık hareketlerini sevmiyrm
Sancimi yalniz ceksem bebek dogunca gelse diyorum başka kimsem yok :( geçen beri uyuyamadim dusunmktn:(
Bnde birtek esimi isterdim ama seninle ayni durumdayiz bnmde kaynanam refaketcim olacak kaynanam iyidir bn rahat edemen onla esimde olacak ama sadece esim olsun isterdim sancilandigimda elini tutardim o bana destek olurdu sarilirdi falan motive olurdum
Refakatcini seçmek senin yasal hakkın canım. Yönetmelikler vardır bu konuda ac oku. Kocam gelecek diyorsan kocan gelir odalar tek kişilik ise
Benim eşim kalmıştı bizim hastanede eşden başka kimseye izin vermiyordu ama eşin kalması çok güzel oluyor
Kardeşin ablan kuzenin arkadaşın ola bilir canım bende istemezdim haklisin
Öyle yüzüne vuruyosa tabi kendin çek canım ben şahsen eşim girmezse kimseyi istemem
Canım o senin tercihin bizim burda devlet hastanesinde eşleri de alıyorlar ama gebe okulunda eğitim veren ebe hanım şey demişti yanında birinin olup olmaması senin kararın almayın dersen almayız kimseyi diye. Çünkü psikolojik olarak sıkıntıya girersen sancin da gider allah korusun sen önden konuş bence. Sağlıkla al kucağına inşallah:)
1,496,035 soru
24,439,331 cevap
353,170 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın