0 oy
693 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (439 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar lütfen kusurbkmayın. ..EŞimlen İlişki Yaşadık Ve Benden Kan Geldi Bide 2ay11 günlüktür doğum yapalı ve ilk defa dogumdan sonra ilişki yaşadık ve  her peçte sürdüğümde yıne var acaba neden kan geldi sizce acılma oldu diyemi geldi sizce doktora gideyim mi. Şimdiden teşekkürler 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Normal doğum ise pek bilgim yok ancak sezeryan olduysan normal olabilir bazen böyle lekeli lekeli bile devam edebilir 3 ay kadar benim 55 gün böyle ara ara devam etmisdi doktora gittim ara ara olacak dediydi
(439 puan) tarafından
Çok saol cnm bende doktora giderim artık öyle devam ederse
tarafından
Evet takip et ağrın sızın olursa dayanamayacak kadar falan git mutlaka
(439 puan) tarafından
Tmm cnm çokk saol ❤
tarafından
Sende gülüm diğer postunuda kaldır bir sürü şey diyen olur sana bosyere canın sıkılmasın gizle
-Reklam-
0 oy
(964 puan) tarafından
Doğum yapalı ne kadar oldu anlamadım ?
(439 puan) tarafından
2 ay 11 gün oldu cnm
(964 puan) tarafından
Baya da olmuş aslında.
Eğer normal doğum yaptiysan rahim de yırtılma olduysa o kanamistir. Yada hamilelikte az ilişki yasadiysan rahim daralması olabiliyor belki bu ilkti ya o yüzden kanama olmuş olabilir. Bence bugün takip et eğer gecmezse doktora gözük derim başka bir hasar olabilir içerde allah korusun
(439 puan) tarafından
Normal yapamadım diye sezeryana aldılar ama yınede normal dogumda yaptım sayılır dikişte atılar. Aynen dediğin gibi daha devam ederse hastnye giderim. Teşekkür ederim cnm
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Normal cnm bende 4 5 ilişki yaşadığımda geldi sonra bitti korkma doktoruma sordum normal dedi bana
(439 puan) tarafından
İnşallah çok korktum ya sanki afedersin lavaboya gittiğimde peçete sürdüğümda var gibi
(2,558 puan) tarafından
Olur cnm bende de öyle oluyordu dokto doktor normal 4 5 ilişkide görürsün ve agrım çok olur dedi ilişki anında 5 den sonra geçti dediği gibi
(439 puan) tarafından
Çok saol cnm içimi rahtlatın ya
(2,558 puan) tarafından
Sende sağol cnm allah analı babalı büyütsün evladini
(439 puan) tarafından
Amin sizinkilerinide cnm
0 oy
tarafından
Hamilelikte cok iliski uasamadiysanz araya lohudalikta girince daralma olmuştur vajinada
(439 puan) tarafından
Aynen öyle oldu ama çok korktum
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Ben doğum yapmadigim için bilemiyorum. Ama benimde kanamam olmuştu hamileyim 20 haftalikken
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Zorlama olmuş olabilir uzun süredir ilişki yaşamayinca korkulacak bence birsey yok regl döneminde gelmiş olabilir eğer hala devam ederse doktora git bir görün yüksek ihtimal zorlandığindandir
(439 puan) tarafından
Anldm cnm çok saol dediğin gibi zorlama olunca olur muş

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,262 soru

24,382,952 cevap

348,865 kullanıcı

...