0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Kızımda travma falan olurmu ... Prdagoglar önermuyor ama bende geceleri uykuluykrn kızımı alıp emziriyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(13,035 puan) tarafından
Valla ben salça sürdüm gayette kolay alıştı 1 kere tek ağladı çabuk sustu 
(1,663 puan) tarafından
Ya anladım canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ablam salça sürmüştü
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Meme ucuna bişey sürmek bantlamak gibi şeyler bence hiç dogru değil. İşin pedagog kısmı beni ilgilendirmez. Pedagog yap dese bile yapmam. Çocugu en sevdiği şeyden bu şekilde koparmak tiksindirmek bana acımasızca geliyo bence yapma. 
(1,663 puan) tarafından
Bilmiyorumki kuzum çaresizim bu konuda uykulu uykulu alıp emziriyorum
(25,181 puan) tarafından
Bende öyleyim canım 16 aylık saat başı emmek için kalkıyo. Ama keseceğim zaman asla bu şekil yapmam. Travma konusuna gelirsek o an bebeğin içinde ağlarken veya o memeden uzaklaşırken hissettiği tiksintilik iğrençlik duygusu zaten bir travmadır
0 oy
tarafından
Aci oje sürdüm bir kere de kestim canim
tarafından
Yani benim bebeğim meme bagimlisiydi 25 ay Ek gıdasız emdi hani tramva demiyelim de alışması uzun sürdü simdi kardeşi emiyor ona diyor bu acı emme sakin diyor 6 yasinda şuan
tarafından
Kız nasıl sürdün nasıl geçirdin ben şok ilk defa duyuyorum bunu da
tarafından
Canim acı oje renksiz zaten yıkayınca çıkıyor tırnak yiyenler icin acı ama biber acısı gbi degil yani
tarafından
Yani onu biliyorum da sürünce nasıl kaldiricak deri acır
tarafından
Yok kiz oje gbi donmuyor yıkayınca cikiyor
0 oy
tarafından
Salça sürdüm sirke sürdüm kokusundan yanaşmadı sonra da pis oldu sen artık  büyüdün dedim o istediğinde sirkw kokuyordu yaklaşmak istemedi sonra gece de 1 2 gün vwrdim sonrada daha da istemedi
(1,663 puan) tarafından
Peki bebeğinizde travma gibu bişeyler oldumu
tarafından
Yok canım olmadı sanırım 1 2 haftqya alıştı sonra bakıp bakıp gülüyordu
0 oy
tarafından
ben direk konusup artik bitecegini soyledim bir ayda azalta azalta biraktirdim birden kesmek yada bisiler surmek travma acisindan dusununce bana mantiksiz geliyor
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Ben kızımı memeden keserken limon sürmüştüm,kesin ondan dolayı çocuk limondan nefret etti,tabi simdi büyüdü limonu seviyor artık,oğlum da 16 aylık onu keserken böyle bişey asla yapmam ama
0 oy
(391 puan) tarafından
Bebeğinin sana güvenle sevgiyle bağlandığı, seni tanıdığı, sevdiği, kokunu aldığı, korktuğun da teselli bulduğu acıktığında karnını doyurduğu, Anne diye tanıdığına vesile olduğu "meme"yi travmatik bir şekilde bıraktırman ne derece doğru?

İlk başta emmesi için çabaladığında böyle, saç  bant salça vs. memeye alıştırmak, sana olan sevgisinin artması için, kendine güvenle bağlamak için bu tür şeyleri yapmak ister miydin?
0 oy
(459 puan) tarafından
Sirke sürdüm ben bir daha emmedi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 263 göst.
0 oy
2 cevap 89 göst.
8 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 197 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Maviiii (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 349 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde someone888 (2,670 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,294 soru

24,489,832 cevap

357,533 kullanıcı

...