0 oy
1,194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar arkadaşım 1 yıl olmadı evleneli . Geçenlerde doğum yaptı . Sağlık ocağına gitmiş bı de ne görsün çocuk başka kadının üzerine kayitliymis . Bı öğrenmiş ki eşi Rus bir kadınla evliymis . Kızını kadinin üstüne yapmış . Ay çok üzüldüm ya . Şimdi çok kötü bir durumda lohusa lohusa bunu yaşamaya ne hakkı vardı Allah o adamın belasını versin inşallah

33 Cevaplar

0 oy
tarafından

Peki arkadaşın bebeğin nüfus cüzdanına hiç bakmamış mi ?

Okuma yazması yokmuymus.

Çok kötü bir durum ya , Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah , ve kimseye kötü niyetli insanlarla karsilastirmasin

tarafından
Ay bilmiyorum canm . Napmislar Allah'ın belaları
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasıl yani resmi nikahı yok mu 
tarafından
Yok cnm yapmamış bir türlü oyalamis
(7,827 puan) tarafından
Olayın resmi nikahla alakası yok doğuma kimin kimliğiyle yatırırlırsa bebek doğunca o annenin adıyla kaydolur
tarafından
Bebeğin kime kayıt olduğunu geçtim adam evliymiş onu sordum
(7,827 puan) tarafından
Soruyu ben sormadm kız
0 oy
tarafından
Bu kadının resmi nikahı yok sanırsam..ama benim bildiğim anne ismi değişmez doğum kağıdında.yazar..baska.bisiy var bu.iste cnm.
(1,828 puan) tarafından
Yaaa ben senin yazılımını yerim cnm kusura bakma sen böyle hep nokta koyunca çok tatlı geliyor bana
tarafından
Haha ya valla siz kusura bakmayın anlyamiyosaniz .farkında olunca yapmıyorum da şuan olduğu gibi ..alışkanlık yaa yıllardır.hep böyle yapıyorum alışamadım.(•‿•)(•‿•) Yorumlarımı isminden değil noktalı konuşmadan taniyacaklar beni
(1,828 puan) tarafından
Yazılımını anlıyorum cnm. Böyle çok tatlı geliyor, ben zaten yazılımını görünce anladım senin olduğunu
tarafından
Sağol cnm(•‿•)
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Bu gerçek olamaz 
tarafından
Canm resmi nikahı rusun üstüne yapmışlar dini nikahı da arkadaşımın
(4,687 puan) tarafından
Arkadaşın doğumu evde mi yapmış
(18,702 puan) tarafından
Arkadaşının okumasi yazması yokmu kimlige hicmi bakmamış çok sacma
tarafından
Okuma yazması var da evde mi yaptı bilmiyorum ki ya
(4,687 puan) tarafından
Arkadaşın değil bu belliki nerden duydun bunu
0 oy
(663 puan) tarafından
Doğum belgesi olmadan kimlik çıkmaz doğum belgesinede annenin adı yazılır asla ama asla değiştirilemez 
(1,828 puan) tarafından
Yav yalan işte
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Arkadaşının başka çocuğu var mı. Anlattığın imkansız bir şey çünkü.  Ne kadar zamandır evli başka birinin çocuğunu mu aldılar acaba çevredekilere de böyle anlatıyorlar. 
(7,827 puan) tarafından
Valla bende bunu düşündüm evlat edinmek yerine o rus kadını buldular  kadın doğumda baba adını bu kadının kocasının adını verdi başkası mümkün değil
0 oy
(3,269 puan) tarafından
Boşuna demiyorlar dini nikah hiç birşey ifade etmiyor diye evliyim demek için resmi nikah geçerli sonra böyle şok olurlar
0 oy
tarafından
Arkadaşın evli deglken mç doğum yaptı acaba bu çocuğu yoksa öyle bişi olması imkansız 
0 oy
tarafından
Oooohhaaaa yuhhh 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Bu imkansız  birşey  ya   sonuçta  doğum  belgesi  veriliyor  ve doguranin  ismi  yazıyor  anne  ve baba  kimliği  olmadan  da bebek kimliği  çıkmıyor 
0 oy
tarafından
Mahkemeye basvurabilir canim bu konuda
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Pardon evlenirken evlilik belgesine hiç mi bakmamış. Ve bunun olması imkansız kimliğiyle girdiyse doğuma e nabızda canlı doğum yazar ve kadının üstüne kayıt olur evli gözükmese bile. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 748 göst.
12 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 427 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 878 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 306 göst.