0 oy
650 göst.
Diğer kategorisinde (1,413 puan) tarafından

Kızıma yarın için kek yaptım kursa götürecek tam kabartma tozu ekliycwktim evde kalmamış moralim çok bozuldu ne yapabilirim:'( harç kaldı öyle yazık koymasam olirmu 

14 Cevaplar

0 oy
(2,864 puan) tarafından
Karbonat koyuyorlar dıye duymuştum ben maden suyu da koyarım sade olandan
(1,413 puan) tarafından
İkisinde kalmamis
-Reklam-
0 oy
(18,506 puan) tarafından
Karbonat var mı evde 
(18,506 puan) tarafından
Tovbe yarabbim.  Aman o zaman bırak. Onlardan gelecek hayır gelmesin daha iyi. Allah akıl fikir versin
(1,341 puan) tarafından
Bizimde yaşadığımız yerde çoğunluk Kürt ama biz hiçbirine öyle demedik. Sebep ne
Ne hakla öyle diyorlar
(1,413 puan) tarafından
Bilmem ki Kürt oldugumiz öğrendikleri günden beri verdiğimiz Selami bile almiyorlar çamaşır asıyorum üstüne çöp dokuyorlar sofra bezini ayakabilarmiizn ustine sirkeliyorlr yukardan balkonu yıkıyorlar şırıl şırıl su ustumuze akıyor Allah'a havale ettim bu şehir be i çok yordu aşırı disliyorlar bizi
(1,890 puan) tarafından
Aaa o ne demek be ilk kez duydum böyle bir şey tövbe estağfurullah. Yakında bakkal yok mu gidip alsan.
(710 puan) tarafından
Ben türküm  komsularim hep kürt  birbirimizide cok severiz allahim şu  cahil insanlardan nefret ediyorum
0 oy
(690 puan) tarafından
karbonat da mi yok 
(1,413 puan) tarafından
Malesef yok
(690 puan) tarafından
kola gazoz gibi biseyler
0 oy
tarafından
Hiç denemedim ama böyle durumlarda 1 çay kaşığı kadar tuz öneriliyor isterseniz internetten bakın bir araştırın 
(1,413 puan) tarafından
Bı bakiyim sagol
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Çok az karbonat at fazla atarsan tadını değiştirir
(1,413 puan) tarafından
Karbonat yok
0 oy
(6,353 puan) tarafından
Karbonat varsa 1 çay kaşığı ekle yoksa komşu kapısı çal ☺️
(1,413 puan) tarafından
Kız bu devirde komşumu kaldı ALLAHİN selamını bile almiyoralr
(6,353 puan) tarafından
Benim komşularım öyle değil valla canım sabah akşam farketmez isteriz birbirimizden az önce kahve yapmış aldı geldi mesela komşum benimkiler gibi sandım ne bileyim
(1,413 puan) tarafından
Kız kapıyı calsam terörist evi bastı diye çığlık atarlar ben kurdum beni terörist görüyorlar iki güne tasinacaz zaten evden cikartlar bizi
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Komşudan isterdim ben olsam.bizde çok samimi değiliz ama en azından bi kerelik istenir komşu sonuçta. Başka zaman onlarında isteği olur 
(1,413 puan) tarafından
Canım ben kurt olduğum icicn beni terörist olarak goruuorlar bu saate kapıyı calsam terörist evi bastı diye polisi ararlar
0 oy
(697 puan) tarafından
Konu komşu kimseden isteyemez mısın. Bir kere unuttum koymayı mayalanmayan ekmek gibi oldu 
(1,413 puan) tarafından
Yok canım istemem kurt olduğum için beni evden cikartlar iki güne tasinacam burdan zaten
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Ben bı kere unuttum koymayı bı Gr bile kabarmiyi kekten başka görünümü herşeye benzemiş ama tadı kötü değildi 
(1,413 puan) tarafından
Bende kızıma üzüldüm ya yarın arkadaşıyla kursta yiyecekti
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Sabah erken götürmeyecekse sabah hemen bi bakkal market kabartma tozu alın ve yapın kek zaten yarım saatte olur yani hem sıcak sıcak götürmüş olur 
(1,413 puan) tarafından
Öyle yapicam yarın yenisini yaparım☺️
(1,463 puan) tarafından
Yorumlarda okudum size terörist gözüyle bakılıyor Muş nerede oturuyorsunuz acaba merak ettim bende kürdüm çünkü hiç o muameleyi görmedim tam tersine Kürt olduğum için çok sevilirim
(1,413 puan) tarafından
Balıkesir canım yerlisi aşırı cins insanlar ölsen bı bardak su vermezler aşırı irkcilar
(1,463 puan) tarafından
Balıkkkesir insanlarını bilmiyorum ben İstanbul da oturuyorum Allah var kimse o muameleyi yapmadı hatta Kürt olduğumu duyduklarında Kürtler iyidir falan hemen girişiyorlar enteresan oradaki insanlar yazık
0 oy
(3,820 puan) tarafından
Kuru maya ekleyebilirsin biraz evde varsa.

Yoksa biraz daha un ve oda sıcaklığında katı yağ ekle kurabiye ye cevir 
(1,413 puan) tarafından
Vardı aklımda geldi ama olurmu diye arada kaldim
(3,820 puan) tarafından
Kuru mayali kek tarifi yaz İnternete o tarife göre bir bak istersen
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Ozaman kurabiye falan yap canım.onuda dolaba koy yarın katar pisirirsin.tas gibi oluyor güzel olmuyor mahcup olmasin cocuk
(1,413 puan) tarafından
Öyle yaparım sabah yenisini yaparım kekin
0 oy
(28 puan) tarafından
Nişassstta varmiii
(1,413 puan) tarafından
Malesef bizde evden tasinacaz o yüzden pek alışveriş yapmıyoruz yük olmasın diye baya eskigimiz var☺️
(28 puan) tarafından
Hm...keşke gündüz baksaydiniz :(
0 oy
(838 puan) tarafından
Keşke yakın olsaydık getır falan yokmu sıparsı etsen
(1,413 puan) tarafından
Yok malesef yarın yenisini yaparım ☺️
(838 puan) tarafından
Nasıp degılmıs sabah erkenden gıder alır yaparsın yetıstırırsın  ınsallah
(1,413 puan) tarafından
İnşallah tesekur ederim ☺️

İlgili sorular