Dün yaşadığım durumu sizlerle paylaşmak istedim.
Malum virüsten dolayı çocuklarımızı kendimizi en yakın olan anne babamızdan bile korumaya çalıştık hem onlara hem bizlere zarar gelmesin diye.
Dün oğluma bebek arabasında dururken yaşlı bir adam yaklaştı. Maşallah maşallah dedi uzaktan sevdi hiç sesi çıkarmadım çünkü olağan bir durum yeterince uzak duruyordu bir sakınca görmemiştim.
Çantadan oğluma sütünü çıkarttım tam vereceğim adam elimden almaya çalıştı ben içereyim diye. Eşimle aynı anda HAYIR diye yüksek sesle ikaz ettik. Adam hiç bakmadı yüzümüze hala çocukla uğraşmaya çalışıyor. Eşim yanımdaydı baktık yaklaşmaya başladı. Eşim bir anlık refleksle amca çekil git şuradan canımı sıkıyorsun dedi. Adam hiç oralı olmadı pişkin pişkin güle güle gitti.
Herkesin yavrusu kendisine kıymetli ben dışarıda sosyal mesafeye uyuduğu temas edilmediği sürece asla insanlar ile ilişkisini kesmiyorum yoksa tamamen yabani olacak bu çocuklar.
Normalde sesimizi de çıkartmamıştık eşimle adam severken tebessüm edip izledik ama adam bir anda elimden biberonu almaya çalışınca eşimin gözü döndü. Sizce haksız mıyız? ( Ortada bu kadar sapık, pedofili varken elin adamına neden izin vereyim ki) siz olsanız ne yapardınız.