0 oy
115 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kizlar hayırlı akşamlar. Şimdi ben şekerpare yapsam ama eşim ile yanlızız ve çok gelir bir fırın tepsisi yapıp yarısını şerbetlemeden buzluğa atabilir miyim yoksa hamurunu mu buzluğa atabilirim ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz hep bir tepsi yapıyordum ama gerçekten çok geliyor komsulara de veriyorum yine kalıyordu 

3 Cevaplar

0 oy
(1,699 puan) tarafından
Atabilirsin annem hep yapar çıkarır bekletir sonra sıcak şerbet döker istediğinde
tarafından
Pişirip sogutup buzluğa atayım yani dimi sonra lazım olunca çıkarıp çözüldüğü zaman sıcak şerbet öyle mi doğru mu anladım
(1,699 puan) tarafından
Evet canım pişir soğut sonra geniş bir kaba dizip buzluğa at. İstediğinde çıkar çözülmeye başlayınca üstüne sıcağa yakın şerbeti dök taptaze oluyor
tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Koy canim hatta ben kurabiye gibi oluyor ya cam saklama kaplari var onlara koyup dolabin asagisina koyuyordum bikac hafta yiyorduk serbetleyip
tarafından
Yani pişirip soğutup buzluğa ataym sonra çıkarıp buzunu cozdurup serbetliyim öyle mi
tarafından
Buzluga koymadim pistikten sonra cam kaba koydum asagi koydum esim seviyor yapinca bikac hafta yetiyor
tarafından
Ha normal dolaba sakladiniz buzluğa değil
tarafından
Evet bizde yapildimi yeniyor hemen
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim ☺️❤️
0 oy
tarafından

Olur sanırım bilmiyorum hiç yapmadım öyle:ermm:

tarafından
Teşekkür ederim ☺️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
19 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Nnnnnn (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 209 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (462 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 195 göst.
28 Şubat 2022 Aile kategorisinde Meyross (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 471 göst.
21 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

377,142 soru

11,286,874 cevap

34,694 kullanıcı

...