Iyi akşamlar kızlar. Bugün bi arkadasimla konuştum. Ne konusucaz, tabiki bebeklerimizi, doğumu falan. Doğumda yaşanan kötü bisey hatırlamıyorum. Çok şükür, kızım sağlıklı. Ama arkadaşıma doğumdan hemen sonra bebeğini kızın kucağına vermişler. Kordonu (yada göbek bağı mi nasıl doğru oluyor) biraz bekletip kesmişler, bebek daha ciplakken kucağına almış, bebeğinin sicakligini hissettim diyor. Etkisi var, bana çok bağlı diyor. Beni ise doğum odasında nst ye bağlayıp bıraktılar, 1 saatte 1 gelip o kağıtlara bakıyorlardı, açılışa bakiyorlardi, en son geldi baktı bebegin kafası geliyor dedi apar topar dogurttular. O kadar çabuk oldu ki, konuşamadım söyleyemedim hemen kucağıma istiyorum diye. Bebeğim çıktı hemen hemen kordonu kestiler, bebeği kontrol edip kıyafetlerini giydirip elime verdiler. Ten tene temas olmadi dimi? Ben de evde neyle çıktıysam ondaydım, bebegime kıyafetlerini giydirmişler. Zaten ben çok yerde okumuştum kordonu biraz bekletip kessinler ve ilk anneyle temas olması lazım diye, üzülüyordum benimki öyle olmadi diye. Yaralarıma tuz döküldü gibi. Aynı devlet hastanesinde doğum yaptık. Bir kaç ay fark ile. Sizlerde nasıl oldu?