0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
evin heryerini kapladı resmen heryere siyah siyah yumurta bırakıolar kanatlı hamam böcegiymis ismi arkadaşlar 1 defa ilaçladik ölmediler ne yapsam gitmiyorlar bıktım artık yakında bizi evden kovacaklar başına gelip bi kurtulma yöntemi bilen varmı arkadaşlar varsa Allag rızası için yöntemini yazsin kaplara heryere yumurtluyolar 

4 Cevaplar

0 oy
(1,339 puan) tarafından
Valla sende kanatlı varmış bizde de kanatsizi vardı hatta bir ara evi ele geçirdiler utanmasalar bizden kira isteyeceklerdi en son mutfağa tezgahına kadar yıktık bildiğin duvarın içinde yasiyorlarmis çok şükür şimdi yok aman gelmesin de 
(1,339 puan) tarafından
Evet canım yoksa kurtulamadık zaten eskiydi en son onu denedik ne ilaçlar ne spreyler denedik fayda olmadı en son bir ilaç keşfettik küçük bişey sıkıyorsun o onun ayağına yapışıyor onu yuvasına götürüyor yuvadakiler de hepsi ölüyor
tarafından
ismi neki vala evi ele geçirdiler ya küçük bebeğim var fazla ilaclaymyrz gitcek yerimiz yok evden de cikamyrz
(1,339 puan) tarafından
Canım ben adını bilmiyorum yarın eşime sorarım o zaman söylerim sana benim de evimde çocuk var o ilaç koku falan yapmıyor merak etme yani dışarıya çıkacak bir durum yok
tarafından
Allah rızası için sor lutfen yaz bana cok kötü bişey ya ağlıcam vala
(1,339 puan) tarafından
Soracam canım şimdi uyuyor ama dediğim gibi bizim ki kanatsizdi yani ucmuyordu yerde surunendi faydası olur mu bilmem ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum mesela tavana nereye daha çok konuşuyorsa oralara sıkabilirsiniz
-Reklam-
0 oy
tarafından
lutfen bilnlr yardim edin
0 oy
tarafından
En nefret ettiğim hayvan köyde Bi keresinde aşırı çoğalmıştı kanatlı kanatsız en çok da kanatsız vardı. Babam suyun içine ilaç karıştırıp spreyle evin heryeri ne sıktı camları kapıları kapattık 3 saat filan eve girmedik . O ilaç 3 ay etkili oluyomuş ağır Bi ilaç sonra evde sinek böcek ne varsa hepsi ölüyodu 
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Kendiniz mi ilaçladınız ?
tarafından
evet spreyle sıktık aşırı cogaldi
(2,493 puan) tarafından
Maalesef hiçbir işe yaramıyor. İki sene önce çok çektim onlardan. İlaçlatmanız lazım. Tulumba ile yoğun şekilde ilaçlanması lazım. Her yerin ama. İlaçlayanlar dolapların içine de şırınga ile jel zehir sıkıyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 252 göst.
13 Ekim 2025 Diğer kategorisinde albenicukulataolan (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
6 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
+4 oy
15 cevap 1,063 göst.
11 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (496 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,694 soru

24,375,342 cevap

348,286 kullanıcı

...