Eşimle severek evlendim ama şimdi o sevdiğim adam yok bambaşka biri gibi . Şimdi yıllık izindejz ailemin yanındaim eşimde dönüşte kız kardeşime gidelim dedi ordan ewe döneriz dedi yegenlerini falan görecekmis ben doğum yaptım kırkim çıkmadan görumcem gelmek istedu bende kırkim çıkınca gelsin şimdi deil dedim sonra cagirdigimdada gelmedi masraf falan dedi ondan sonra yeğenini görmeye gelmedi ama yeğenim yegenim der durur daha bı hediye alıp göndermiş deil şimdi bnde gitmek istemiorum ewlerine bı soğudum yani eşimde tutturdu gelecen dio ben nereye sen oraya tamam normalde öyle ama mecbur muyum ayağına kadar götürüo beni . Gitmek istemiorum diye demedigi laf kalmadı kalbim paramparça..
Doğumda ailem.disinda.kimseyi.kabul etmedim.hem.pandemiden dolayı...siz anneniz gelmiş...annenizede gitmissiniz..eşin tarafından bak biras olaya..sen onun ailesine hem gitmek hemde evinde.istememissin...kirilmakta çok haklı aileden biri o yabancı kolu komşuyu kabul etmezsin anlarım.
Haksızsın cnm benide biri evine kabul etmese asla bir daha gitmem eşini dinle bence ☺️
1,492,536 soru
24,387,367 cevap
349,068 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın