0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
dddddddddddddddddddd

3 Cevaplar

0 oy
(123,097 puan) tarafından
ataklardan snr sendromlar basliyi onlar daha beter
tarafından
Hahaha bilmem mi 12 yasinda bir kizim var ergenlige giris 101 modundayiz hangi birine sabir gostereyim bilmiyorum :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki de 5 aylik ama çok şükür daha bir şey yok dişleri çıkmış iki tane ben hiç sallamadim alistirmadim cnm Rabbım yardımcın olsun 
tarafından
Oy yavrum dis mi cikarmis masallah :) yani normalde cok uyumlu guleryuzlu sakin bi bebekti, birkac gundur degisince bi baktim tam atak haftasindaymisiz. Surekli kucagimda insallah bir an once normale doner zira bitirdi beni sıpa.
tarafından
İnşallah bir an önce atlatır cnm benim Nisan kac doğumlu kuzucuk
tarafından
15 Nisan canim :) Seninki ne zaman dogdu?
tarafından
Ayyy inanmıyorum benimki de teyzesi :-)
tarafından
Aaaaaa anaaaaa tesadufe bakkkkk :))) ayy ne guzel denk geldiii :) kiz mi erkek mi seninki? Bunca insan arasinda ne guzel denk geldi yaaa :)
tarafından
Evet yaa bende çok sevindim kız benimki kuzum
tarafından
Benim 1 numara kiz, su an 12 yasinda. Bu minnak erkek. Kiz cocugu cok baska, buyudugunde anneye ne guzel arkadas oluyorlar. Allah guzel gunlerini gostersin hepsinin saglikla buyusunler ❤❤
tarafından
Amin cnm amin Rabbım evlatlarını sana bağışlasın ne güzel yaa 12 yaşında kızın varmış ❤❤❤
tarafından
Tatlisannecik bebeklerin ozellikle ilk 2 seneki hayatlarinda, her zamankinden hizli bilissel ve fiziksel sergiledikleri hizli buyume donemlerine atak haftalari deniyor. İnternetten arastir, bu haftalar her zamankinden biraz zorlu gecebiliyor :)
tarafından
Acemi anne (ismini de bilmiyorum ondan boyle yazdim :))) evet canim Allah sana da nasip etsin buyudugu koca kiz oldugu, ergenlikten kapilari carptigi gunleri :)))
tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun benim ismim hülya:-))) evet acemiyim malesef ilk bebeğim yeni taze anneyim :-)))))
tarafından
Olsun ilkin heyecani cok baska saglikla buyut minik kuzunu hulyacimm :))
tarafından
Çok sağol cnm benim Allah razı olsun ❤❤❤ismin Zeynep mi :-)
tarafından
Evet ben zeynep :) kizim ipek oglum da dogu :)
tarafından
Masallah cnm Rabbım bağışlasın doğu çok sevdiğim isim ipekte güzel Zeynepte teyzesmin ismi:-)
tarafından
Ayy tesekkur ederiz hulya teyzesiii ❤❤
tarafından
❤❤❤❤ ayyy cnm seni hiç unutmam aynı günde doğum yapmışız ne güzel yaaa
tarafından
Ben de unutmam walla :)) senin minigin adi neydi peki sorcam sorcam unutuyorum bak :)
tarafından
Benim miniğin ismi de Dicle teyzesi:-))))
tarafından
Oy yerim onu adiyla yasasin kuzucuk :)
tarafından
Amin cnm benim Allah razı olsun
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Dr atak haftası falan yok diyor bence cenazede düzeni şaşmış bebeğin Allah kolaylık versin
tarafından
Cenazeden geldikten sonra normaldi aslinda, son birkac gundur boyle. Bizim doktor hizli buyume donemlerinin oldugunu belirtti, aslinda onlar da teknik olarak atak haftalari iste. Kimisi var kimisi yok diyor, artik dogrusunu bilmem ama bizimki tam o haftada kudurdu :)))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 114 göst.
13 Kasım 2021 Aile kategorisinde Demet90 (426 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 119 göst.
0 oy
8 cevap 282 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
15 Mart 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu