Canik benimki ikinci gebelikte ilki sezeryan olduğu için ikinci de mecbur sezeryandi 37. Haftada ayak gelisliydi öyle olmasaydı 37de alicakti ama dönsün dedi dönerse daha iyi olur dedi sanırım makat gelisli olmasi sezeryanda da sorunmus yani ben öyle anladım kisacası 37den 38e kadar bekledi 38de gittiğimde baş aşağı dönmüştü yani benimki 1 haftada döndü sende istersen bekle çünkü benim kuzeniminki bile 1 günde dönmüştü tabi herkeste aynı olucak diye bise yok belki seninki dönmeyedebilir ama en azından 39a kadar beklesen iyi olur sonra istersen konuşursun daktırınla
30. Haftada makat gelişliydi kızım. 35’te baktırdım hala öyleydi hatta sezaryene gün alıcaktım. 38’de gittim diyorum doktora sezaryen günü vercek misiniz? Diyo niye veriyim kızım deli misin ahshjshshs dönmüş yani ama sezaryen olsaydım da doktor 40’a kadar beklicekti sancım o zamana kadar gelmezse 40’ta yapacaktı. Bence beklemelisin son haftaya kadar
sanci vs olmadan alinan bebekler soka girmis gibi oluyorlar adapte olamiyorlar hemen solunum sıkintisi vs ola bilir olmayada bikir tabi ihtimaller sen bilirsin herseyin bi vakti saati olur
1,502,406 soru
24,531,325 cevap
359,979 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın