0 oy
274 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,304 puan) tarafından
Kızlar annem bebeğime verme dediğim halde bal verdi 4.5 aylık bebeğim. Memesine batırıp verdi çok sinir oldum kızdım . Bu sefer annem ve babam bir olup bana kızıyorlar sanki kötü bir şey yapmışım gibi. Cildircam yaaa. Bir şey olur mu azcik baldan :(

10 Cevaplar

+3 oy
(3,088 puan) tarafından
Yapmayın lutfen hele bal hic vermeyin nolur. Bal cok alerjik birsey geri dönüşü olmayan hatalara yol açılır. Ben balin arastirmasini yapmistim. Oyle makalelere denk geldim ki inanamazsin. Dikkat et 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Azcık baldan bısey olmaz cok az su ver ıcı yanmasın buyuk tepkıler verıp kırmayın guzslce uyarın anne baba sonucta onlarda eskıye gore dusunuyor ara bulmak bize dusuyor 
0 oy
tarafından
Zehir vermiş gibi konuşmayın annen niye kötülügünü istesin ya agzı tatlansın diye vermiş ya ben de pekmez vermiştim agır pekmez daha agır susatır bişi olmaz
(1,304 puan) tarafından
Bala alerjik diyorlar canım ondan.
tarafından
Benm arkadaşım 1 günlükken kendi memesine sürüp vermiş 2 yaşında şuan çocuk çok da sağlıklı
tarafından
Askim bal verip riske mi girsin tovbe yarabbim sjsjjsjs verme sen kuzu verme .Google a yaz bal yiyen bebekler diye .Hastanelik bir suru bebek cikiyor.Hem de yogun bakimda.Balin icinde bi bakteri var ve zararli.Kimi cocugu yataga bile dusuruyor.
(13,611 puan) tarafından
Ya siz nasıl böyle bir şeyin vebalini alabiliyorsunuz ya alerhisi varsa ve o bebek bı damla baldan boğularak hayatını kaybetse?
Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin yaa çok meraklıysanız kendi çocuğunuza kaşık kaşık yedirin
(2,138 puan) tarafından
Boşuna 1 yaşından önce bal vermeyin demiyor doktorlar. Sindirim sistemini kötü etkiliyor gıda zehirlenmesine yol açıyor. Bu yüzden hayatını kaybeden bebekler var maalesef.
0 oy
tarafından
Ayy azıcık baldan bir şey olmaz ama hazır su ya da kaynamis soğumuş su ver ya bir iki çay kaşığı bebeğine :( içi yanar smdi onun
0 oy
(769 puan) tarafından
Ayy bal.cok tehlileki ben hepsini uyardim sakin bal vereyim demeyin diye
0 oy
(1,331 puan) tarafından
1 yas öncesi bazı gıdaların yasak olmasında belli sebepler var bunları uzun uzun oturun açıklayın bilmediklerinden yapmaya devam edeceklerdir 
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Benimde kıza verirdi kaynanam zehir değil sonucta kavonoz kavonoz yedirmedi de şükür sagliklida su ver sen bişey olmaz
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Bence bu kadar abartmayin kepceyle vermemis sonucta ardindan su ver olur biter yani oyle bi buyutuyosunuzki cocuk o yemez bu icmez ya tattirin allah askina benim yegenim 1 yasina kadar sadece anne sutu kullandi 1 yasindan sonrada hic bir yemegi agzina sokmadi simdide oyle yemez hic bisey 
0 oy
(92 puan) tarafından
Ek gıdaya gececegim sıra doktorum bal hariç her şeyden tattırabilrsin demişti yani bal alerjk bir yas altı için umarım bşey olmaz canım
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Çok ama çok tehlikeli 1 yaşından sonra verilmesi gerekenler alerjik bir besin nefes almasını kontrolü edin farklı bir şey gözlemlersen mutlaka hastaneye git canım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 144 göst.
19 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
0 oy
32 cevap 541 göst.
25 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 799 göst.
11 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,741 puan) tarafından soruldu

411,505 soru

12,387,382 cevap

43,588 kullanıcı

Kategoriler

...