Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ki ben bugün dogum yapacaktım Ama olmadı rabbim musade etmedi kızımı yanına aldı ben geçen hafta persembe günü kontorele gittim 36+6 haftalık hamileydim doktorum ultursyonda baktı bi dedi doğuma 1 ay var bide 38 haftalık bebeğini alırız dedi Bi dedi 5 eylülde gel dedi ben de tamam ama dedim benim cati agrım var dedim bebeğim az hareket ediyo dedim ağrılarım var dedim nstye girdim sancim 20 40 arası değişiyo bebeğin kalp atışı 145 di cuma günü ağrım biraz hafiflemişti cumartesi günü tekrar agrım vardı akşam 8 gibi acile gittim kalp atışı 140 dedi iyi dedi hareket etmeme sebebi yerinin daralması dedi gönderdi bende tamam dedim pazar günü biraz temizlik yaptım sancimm daha fazla arttı 2 5 dk arayla geliyo gidiyo pazartesi günü hastaneye gittiğimde tuvalette kanamam geldi Hemen acile gittik beni kadın doğuma aldılar hemen ebe cati muanesi yaptı 8 cm açılmam olduğunu söyledi dogum başlamış dedi ben sezeryanliyim dedim hemen doktor geldi ulustrsyonla baktı bebeğinin kalp atışı yoktu hemen acilen sezeryana aldilar beni sezeryan dan çıktıktan sonra doktor yanıma geldi bebeğimin 3 gün kakada boğularak öldüğünü ve benim rahimimin sıfır kaka ve enfeksiyon kaptığını söyledi bebeğinin derileri yüzülmüş dedi dünya başıma yıkıldı dün hastaneden çıkmadan önce iyice bilgi aldım neden ölmüş dedim günümü geçmiş dedim Hayır dedi kaka yutmuş dedi malesef kaka ulustrsyonla gözükmuyo dedi göremiyoruz dedi isterseniz otopsi yaptırın dedi ama ben istemedim saten küçücük bedeni var ne otopsisi kaka ulustrsyonla nasıl gozukmuyo?? Allaha havale ediyorum canımı yaktılar rabbim canlarını yaksın uzun oldu hakkınızı helal edin
Canım benim yaaa çok üzüldüm.. Allah im sabır versin sizlere.. Zor ama bugünlerde geçecek inşallah ..
Allahim sabir versin cok aci ne diyebilirim
Basın sağolsun allah sabır versun
Ya yüreğimi dağladın
412,295 soru
12,411,343 cevap
44,849 kullanıcı