Ahh bu hergün ne hazırlayacam diye düşünen biz kadınlar
Kadın olmak, gelin olmak, eş olmak okadar zor kii..
En güzellik ANNE olmak
(Yemek konusundan bu duygusallığa nasıl geçtim bende bilmiyorum kızlar.. bir yanım gül eğlen eskisi gibi deli dolu ol diyor bir yanımda içimde bu kadar sızım varken kal duygusallikta aç bir damardan parça dinleye dinleye ağla yaşlar suzulsun gözünden.. bir yanımda ağlamak ne fayda eder kii insanlarin karakteri aynı olunca ? Ağlasam da gulsemde kimse anlamiyacak... Bir yanımda nasıl düzelir olup bitenler nasıl unutulur? Unutmak değil aslında kimse yasanilanlari unutamaz göz ardı etmek bir nevi.. Ne yapsamda kader yüzüme güler diyor bir yanım..
Anaamm ne çok bir yanım varmış dahada var da yaz yaz bitmez şimdi )
Mutlu olmak için hadi birşeyler yapalım ?
Bize iyi gelen neydi ? Müzik dinlemek mi ? Resim çizmek mi ? En güvendiğin sevdiğin dostlarinla oturup bir kahve içmek mi ? Derdini unutmak için yaptığımız temizlikler mi ?
Yağmurun altında tek başına islana islana yürümek mi ( ki bu bana iyi gelmiyor yağmurdan duzlestirdigim saçlarım kabarık ve kivirciklasiyor dahada stres oluyorum )
Benim Dünya guzellerim programını izlemek mi kurgu olduğu belli olduğu için çok gülüyorum
Bir örnek vereyim; Bülent Ersoy'un bisiklete bindiği bir bölüm var orda 'Aa şeyim yok ' diyor. Yorumlarda yenimi anladın şeyinin olmadığını yazanlara gülmek . Doğru bir tespit
Yada Yıldız tilbe ve Sezen aksunun aynı adamı sevip adamın başka kadınla evlenip genç yaşta ölmesi . Nerden aklıma geldi yaa
Deliriyormuyum kızlar ? Konudan konuya hızlı geçiyorum odaklanamiyorum sanırım
Yada amann herşeyin koy gö.tüne gitsin kafasına girdim sanırım
Yada ' aranızda Ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı ? '
Evlilik bana hiç yaramadı . Olan aklımı da kaybettim.
Eşimle tartismadik ama içimde hiçlik var. Herkes gözümde bir hiç. İçimdeki çocuk susmuş hissediyorum
Ölmüş hissetmiyorum hiç yoktan iyidir