0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Ahh bu hergün ne hazırlayacam diye düşünen biz kadınlar :woot:

Kadın olmak, gelin olmak, eş olmak okadar zor kii..

En güzellik ANNE olmak :angel:

(Yemek konusundan bu duygusallığa nasıl geçtim bende bilmiyorum kızlar.. bir yanım gül eğlen eskisi gibi deli dolu ol diyor bir yanımda içimde bu kadar sızım varken kal duygusallikta aç bir damardan parça dinleye dinleye ağla yaşlar suzulsun gözünden.. bir yanımda ağlamak ne fayda eder kii insanlarin karakteri aynı olunca ? Ağlasam da gulsemde kimse anlamiyacak... Bir yanımda nasıl düzelir olup bitenler nasıl unutulur? Unutmak değil aslında kimse yasanilanlari unutamaz göz ardı etmek bir nevi.. Ne yapsamda kader yüzüme güler diyor bir yanım..

Anaamm ne çok bir yanım varmış dahada var da yaz yaz bitmez şimdi :angel: ) 

Mutlu olmak için hadi birşeyler yapalım ? 

Bize iyi gelen neydi ? Müzik dinlemek mi ? Resim çizmek mi ? En güvendiğin sevdiğin dostlarinla oturup bir kahve içmek mi ? Derdini unutmak için yaptığımız temizlikler mi ? 

Yağmurun altında tek başına islana islana yürümek mi ( ki bu bana iyi gelmiyor yağmurdan duzlestirdigim saçlarım kabarık ve kivirciklasiyor dahada stres oluyorum :D)

Benim Dünya guzellerim programını izlemek mi kurgu olduğu belli olduğu için çok gülüyorum :D

Bir örnek vereyim; Bülent Ersoy'un bisiklete bindiği bir bölüm var orda 'Aa şeyim yok ' diyor. Yorumlarda yenimi anladın şeyinin olmadığını yazanlara gülmek . Doğru bir tespit :D

Yada Yıldız tilbe ve Sezen aksunun aynı adamı sevip adamın başka kadınla evlenip genç yaşta ölmesi . Nerden aklıma geldi yaa :O

Deliriyormuyum kızlar ? Konudan konuya hızlı geçiyorum odaklanamiyorum sanırım :O

Yada amann herşeyin koy gö.tüne gitsin kafasına girdim sanırım :D

Yada ' aranızda Ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı ? ' :blink:

Evlilik bana hiç yaramadı . Olan aklımı da kaybettim. 

Eşimle tartismadik ama içimde hiçlik var. Herkes gözümde bir hiç. İçimdeki çocuk susmuş hissediyorum :ermm:

Ölmüş hissetmiyorum hiç yoktan iyidir :D

6 Cevaplar

0 oy
(4,907 puan) tarafından

Sen uykulusun belli yat uyu :D hı bide çok tatlısın cidden :P

tarafından
Ayy teşekkür ederim canimm bnm o senin tatlılığın ❤️☺️ 6 aydır uykusuzum hahahah :D
-Reklam-
0 oy
(4,347 puan) tarafından
Bacım git yat neler diyosun sen öyle :)) bizim de kafamızı allak bullak edeceksin gece gece hadi yat dinlen:)) 
tarafından
Hahahahhh valla benimde beynim error vermeye başladı canım :D
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Bazen susup bit köşeye çekilip ben. Bu hayatın neresindeyim  ve bu insanlar  hayatımın hangi merkezinde diye sorgulamak lazım  ve bugün rabbimden nasıl uzaklaştımda beni böyle yanına çağırıyor  demek lazım
(5,332 puan) tarafından
Ben farklı pencereden bakıyorum ne zaman rabbim aklımdan çıksa dünya telaşına düşsem bir sıkıntıda tekrar ona döndürüyor ❤ uamrım sen uzaklaşmadan yakınlaşıyorsundur balım❤
tarafından
5 yaşında üvey babam ve üvey annem oldu peşpeşe. Allah'tan uzaklaştığım için miydi ? Yoksa imtihan mıydı ? Allah ya ders vermek istiyordur mesela eşim 3 keredir boşanmadan dönüyoruz. Allah diyor ki yaa kulum eşinin gerçek yüzünü gör. Arkandan bunları konuşuyor demek istiyor ben böyle algılıyorum. Bir şekilde karşıma çıkartıyor. İyi niyetli olduğun için sustugun için herkes böyle içindeki gücü kesfet kendini ezdirme... Herkesin baktığı pencere farklı canım. Allahla kulun arasını kimse bilemez ❤️❤️
(5,332 puan) tarafından
Son 33  saliha erdim programı var onu dinlemeni öneriirm   cnm birazda olsa sana iyi gelecektir❤
tarafından
Zihnimi temizlemeye ihtiyacım var tabikide dinlerim teşekkür ederim ❤️
(5,332 puan) tarafından
Rica. Ederim inşallah  en kısa zamanda iç çatışman biter ❤
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Kafamiz 1 milyon:D
tarafından
Nett :D
0 oy
tarafından

Sezen aksu ile yıldız tilbe hangi adamı sevmiş adam hangi kadınla evlenmiş :woot:

tarafından
Uzay hepari diye biri canım bilmiyormuydun kız :))
tarafından
Ay yok yeni öğrendim
tarafından
YouTubeden bak canım şarkılar yazdılar o adam için

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 103 göst.
29 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 631 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 518 göst.
30 Aralık 2020 Aile kategorisinde Duygulu123 (3,822 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 269 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,687 soru

12,155,995 cevap

36,591 kullanıcı