0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (2,486 puan) tarafından
Kizlar bugun kizima akut tonsillit tanisi konuldu doktor korkulucak bisey yok dedi ama yinede korkuyorum kizimdan bugun 2 kolundanda kan alındı gozumun icine baka baka agladi yaa cocuklar hasta olmasin allahim lutfen 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bademcik iltihabı yani çok  geçmiş olsun :(

(2,486 puan) tarafından
Sagol canim :-(
-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım Rabbim evlatlarımızan ŞAFİİ ismiyle şifasını eksik etmesin. Biz 1 ay çektik. Nice analar ne hastalıklar ile hastane kapı önlerinde yavrucuklarını, kuzularını bekliyor. Rabbim önce onlara şifa ihsan eylesin. Bizi o kapıda bekletmesin.

1 ay gece gündüz yandık ateşlerle perişan oldu yavrum. Korku, endişe, panik, yorgunluk hep dua ettim. Burada da bize dua eden çok oldu Allah hepsinden razı olsun. Rabbim duamızı duydu şifa oldu yavruma. Şimdi ben senin yavruna dua ediyorum. Rabbim ayağına taş. Gözüne yaş değirmesin Ömrü sağlık sıhhat dolu geçsin İNŞALLAH ❤️❤️❤️❤️

(2,486 puan) tarafından
Amin canim benim insallah allah razi olsun sizden iyiki varsınız
tarafından
Sende canım benim. Çocuklar hasta oldumu biz de perişan oluyoruz. Perişan derken yorgunluk uykusuzluk değil. Psikolojik olarak mahvoluyoruz. Ama yeter ki dermansız dert olmasın. Doktor korkulacak birşey yok demiş. Korkma hep dua et ilaçları varsa muntazam kullan. Şifa olsun inşallah
(2,486 puan) tarafından
İnsallah canim cok sagol
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşaAllah
(2,486 puan) tarafından
Cok tesekkur ederiz canim amin
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin 
(2,486 puan) tarafından
Amim canim allah razi olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 104 göst.
16 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mormenekse (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 136 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (975 puan) tarafından soruldu
+3 oy
35 cevap 1,012 göst.
1 Ağustos 2024 Aile kategorisinde ptrck (783 puan) tarafından soruldu

405,839 soru

12,162,852 cevap

36,610 kullanıcı