Allahım görümcem 8 aydır spiral çıkarmış kız yazan aylarda korunuyor erkek yazan aylarda korunmuyordu.bu ay hamile kaldı Eylül erkek agustosda hamile kaldıysa kızmış diyor ben Eylül'de kaldım hamile .üç kızı var.kafayi bozmuş tamam istiyorsun da Allah'tan işte Çin takvimine göre çocuk yapmak nedir.takvimmi veriyor sana çocuğu anlamadım.benimde bir kızım var spirali çıkartacağım kaynanam bugün bana diyor ki sende takvime göre yap.gorumcem herkesin aklını bozmuş herhalde.dedim ben Rabbimden gelene razıyım hakkımda hayırlısı neyse onu versin.tabi kızım var birde oğlum olsun çok isterim ama bunu Rabbimden isterim.zaten hayırlısı benim için oysa verir dedim.bu nedir takvim takvim buna göre hamile kalan varmı ya cidden? Yüzde elli yüzde elli tahmin yazmışlar zaten başka cinsiyetli varmı tutanlarda gorumceme akıl vermiş o da aklını bozmuştu bu sefer.simdi hamile dün öğrendi.takvime göre erkek bakalım Rabbim ne verecek..erkek olsa varya yok ona göre yap yok buna göre yap başımı yerler.hic demezki Rabbim layık görüp verdi